Jump to content
user

Заветните 50 мнения

Recommended Posts

Поредния пост прочетен през пръсти :( Става въпрос , че Форумът няма нужда от търговци !!! Хондаджии предлагащи помощ на съмишленици , а не регистрирани само и само да продават си личат от раз !!! Всеки новорегистриран може да си купува части :) Ок , ще намалим мненията до 5 - примерно и после някой като се опари от този с 6-то мнение :Продавам джанти и т.н. - на кой ще се жалвате :) ще му затворим темата , ще му ограничим достъпа да продава , да влиза във Форума - и какво :) имаше един лаф - е*бания ебан , бития бит , прецакания да пише на арменския поп ;) Не винаги очевидното решение е правилното .Или иначе мерси за сарказмът :) смятам , че е излишен в тази тема и се надявам да не подхване "любимата" тема срещу модовете и т.н. :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам, че модераторите заслужават отделна тема, най-малкото. :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз лично предпочитам да прочета 50 теми с ''Продавам си.....'' отколкото 50 напълно безсмислени поста в която и да е тема.

Няма да си правя труда да предполагам колко общо могат да бъдат такива мнения за един месец но, със сигурност ще са стотици понеже винаги има повече от един двама кандидат-продавачи. Стотици мнения в десетки теми и в крайна сметка 90% плява. Аколко време прекарва всеки от нас заровен тази плява??? Времето също е стока.

Това да неможе да се пише няколко месеца също не е решение спорд мен но , колегата user се обоснова достатъчно добре за да не се напъвам да го правя и аз.

Има една златна среда която мисля че е 10 мнения и един месец без обяви Всичко друго би било или крайно като мярка или би предизвикало още талаш , плява , бълвоч и т.н...............

 

Така мисля....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок , ще намалим мненията до 5 - примерно и после някой като се опари от този с 6-то мнение :Продавам джанти и т.н. - на кой ще се жалвате :) ще му затворим темата , ще му ограничим достъпа да продава , да влиза във Форума - и какво :) имаше един лаф - е*бания ебан , бития бит , прецакания да пише на арменския поп ;)

Същото е положението и ако се опариш на 51- вото мнение .. :) Разликата е, че няма да има толкова безсмислени постове по темите (само и само да се натрупат заветните мнения) и няма да има мнения от сорта "давай пич, остават ти само още няколко поста" ..tunyo го е казал много добре - "Aз лично предпочитам да прочета 50 теми с ''Продавам си.....'' отколкото 50 напълно безсмислени поста в която и да е тема."

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета всичко което казвате за форума е ок.Нека има нови теми нека има контрол.Но това с 50 мнения контрол ли е според вас.Тая тема стана малко като конгрес на БСП .Всички тъпчете на едно место и си казвате нещата от вашата гледна точка.Каква е целта на този форум.Да има повече потребители ,да има по-качествени потребители.В момента хората са това ниво търсенето и предлагането са две неща който вървят ръка за ръка.Хонда форума с каква цел е .Хората който имат Хонди и каквито е да било нужди и потребности да влизат и да намират това което искат ,да използват максимално форума за техните нужди.Според мен с тези рестрикций(като пак казвам не съм против тях ,а съм против методите) не постигате нищо градивно,напротив пренасочвате хората към другите форуми ,няма да визирам кой вие сами знаете.Ако целта ви е да се капсулирате вашето общество и подобно на Pefrormance форума да има само избрани потребители ок , а ако не е така тогава трябва да се помисли малко по-мащабно ,а не от най-ниска гледна точка и да се надъхвате един друг срещу хората.Те ли са виновни ?.Успех на вас и вашия форум аз лично намерих решение на моите проблеми чал засега.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добри предложения от user и BOSS HOGG. Лично за мен би се получило много по-добре ако се ограничат писанията по форума и да се използва търсачката. Проблемът е много специфичен..преди да се направи такава стъпка, трябва да се реорганизира цялата база данни, защото при проблем в търсачката : " Гори ми масло " или "Държи високи обороти като е студена" излизат 1514123 резултата ! И е пълно с противоречива информация, защото т.нар некомпетентни хора са писали по тях или просто са казали нещо, колкото да не седят безучастни.Лично съм оставал изненадан от някои стари теми, които са подредени много добре, но забравени някъде из цялата тая свободия.996р е прав за едно нещо, това че трябва да се подчертае ясно каква е целта на форума. А това не го решаваме ние в качеството си на потребители.

Редактирано от PIKap
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак се чете през ред или мнение дори :dry: Като новорегитриран потребител избълва 10 безсмислени мнения получава директна забрана да поства в купува/продава !!! Ваканция , разбирайте - ограничаване на достъпа му до Форума за известно време и от това от практиката ни до момента оказва положителен резултат :) а именно потребители регистрирали се целенасочено да продадат нещо или неща във Форума , да прекратят да влизат изобщо във Форума по тяхно желание . Единственото отрицателно нещо е , че от време на време някой оспамва Форума и модератор трябва да зачисти след него .

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставете си 50-те мнения. Така "wannabe" търговците лесно "лъсват" и съответно се ловят навреме.

 

:offtopic:

...996р е прав за едно нещо, това че трябва да се подчертае ясно каква е целта на форума. А това не го решаваме ние в качеството си на потребители.

 

А кой го решава? :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда не си запознат с това как функционира дадено сдружение или фен клуб, или каквато и да е била организация на хора. Естествено, че нормалния потребител не определя, не променя и не назначава нови цели на форума. С включването си в Хонда Фен Клуб той се съгласява да гони целите, които са заложени в общия правилник на клуба. Тея цели се определят от хората инициирали идеята за създаването на тая общност, като не мисля че те са били разгръщането на национална търговска мрежа за Хонда авточасти.Естествено ние можем да даваме предложения, да недоволстваме, да се радваме и т.н. За мен 50те мнения са добра идея, но не мисля, че ограниченията трябва да бъдат само в темата Купува/Продава. За автомобилен форум активността по общите въпроси и въпросите от естество "какво прави вчера" е доста голяма.Това не е проблем на масовия потребител,а организационен, защото и на мен понякога ми е скучно и се отбелязвам в такива теми и какво - превръщам се в спамер ли..., че съм писал по темата.Най-лесният начин за ограничаване на спамерските истории е когато нямат почва за изява. Това, че съществуват теми, в които мога да пиша по 2 думи и мнението да ми е напълно изрядно спрямо заглавието на темата, не ме прави спамер.

Редактирано от PIKap
  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kолкото и да го мислите трябва просто модераторите да направят по въпроса нещо ,или платено или trial time .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой може ли да ми каже защо не мога в купува продава и купува аудио. Пише ми не можеш да пускаш нова тема ?

Все пак помислете пак за трите месеца :D
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Искам да предложа на колегите от форума много добри цени на зимни гуми(нови и втора употреба)!!!Разполагаме и с голямо разнообразие от джанти втора употреба за всички марки автомобили. При проявен интерес от Ваша страна ни потърсетe на тел........................

а тези, които не ги интересува защо не могат да пишат в купува продава, направо си пускат обявата в друг подфорум :cool: Редактирано от ZERO

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...