Jump to content
Shorty

Въпрос за годишен преглед

Recommended Posts

Колеги имам един такъв въпрос, ако една кола не се кара, но не е и спряна от движение трябва ли задължително да мине годишен технически преглед и да и се прави гражданска отговорност, тъй като в момента не се кара и дали ако след време да речем половин или една година трябва да се подкара дали има глоби,че не е минала технически преглед навреме.Ако има друга такава тема моля да ме извините, аз не намерих.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да имаш глоби за не минат технически преглед или не сключена гражданска отговорност , поне при мен последните 5 години е било така ;) Ако има нов закон да споделят колегите . Единствено тази година от гаранционния фонд ни изпратиха писмо да сключим гражданска или да бракуваме колата ако не се кара , че ще има глоби - 4-5 месеца минаха от тогава и няма глоба ;) Глоба ще имаш ако не си плащаш годишния данък ;)Това важи разбира се ако някой съвестен или по-скоро несъвестен полицаи не мине покрай колата и не те набележе :( общо взето си е рисковано ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам няма проблем, стига да не караш колата така... Лошото е, че ->

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата е в гараж едва ли ще има проблем. Ако е на улицата обаче, има риск (дори и малък) някой да ти удари колата, тогава няма как да получиш пари от застраховката (защото я нямаш), освен ако виновния не ти даде на ръка. Доста хора си карат колите без да си плащат данъка, въпреки че (уж) не може да се мине техн. преглед без бележка за платен такъв.пс: Не съм 100% сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...