Jump to content
росенKN

Съвет за гумички за клапаните F20Z2

Recommended Posts

Предстои ми смяна на гумички на клапаните,но никога досега на никоя кола не съм сменял това нещо.Интересува ме някои да ми каже някоя марка доказано надеждни гумички защото имам познати при които положението се е влошавало след подобна операция.Вярно имало е случаи когато просто бяха скъсани от маистора при самия монтаж,но има и такива които след 5000км стават като пластмасови.Аз намерих на ,,Пайен,,за 2лв всмукателните и за 3лв. изпускателните и на ,,Елринг,, за по 6лв изпускателни и всмукателни(това цена за брои).Има ли някои отзиви за тези 2 марки защото разликата в цената не е малка и дали паиенът е истиски за тези пари(принципно знам,че не е евтина марка)Приемам и други евентуални оферти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Musashi са мисля по 2лв и всмукател и изпускател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега само оригинални това е слабо място на хонда аз на рекса смених два комплекта гумички за един месец и сега чакам гумички от щатите просто всико тук е боклук освен виктор рейнц ама за хонда няма а в представителството на хонда цените са безбожни затова порачка от щатите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко ли парички ще излезат тези от щатите?А иначе би ли споделил колега може и на ЛС какви са били като марки тези гумички които си сменявал?Относно,,Мусаши,,-колега да разбирам ли че ползваш такива и си доволен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предстои ми смяна на гумички на клапаните,но никога досега на никоя кола не съм сменял това нещо....

Какво те кара да мислиш, че точно на тая кола трябва да ги смениш? :rolleyes:

колега само оригинални това е слабо място на хонда...

Слабо място друг път. Да не бъркаш марката на колата? ;) Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешна диагноза !!! Слагай САМО оригинални ,иначе се наиграваш много.ХОНДА от гумички не харчи масло.Цената е около 220 кинта за комплект.Ако колата ти харчи масло-не е от гумичките на клапаните!!!

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумичките са вероятно оригиналните(260000км) забелязах припушване след доливане на литър масло(аджип-италианско).Маслото ми беше изтекло от хлабав маслен филтър.Като сменя маслото след някоя седмица ще видя дали е така защото може и да е от маслото-много познати се оплакват от повишен разход на масло когато сипват някои италиански марки.Между другото изпушва при 5000-6000об/мин на място.

Редактирано от росенKN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...