tosh77 0 #1 Публикувано 21 Септември, 2011 имам хонда црв с дясна дирекция казаха ми че по окачването частите са различни от тези с лява може ли повече инфо за магазини и дали е така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #2 Отговорено 21 Септември, 2011 Интересна тема, аз също съм с десен волан и ме интересува дали има разлика в някои авточасти, защото вече веднъж ми се случи да ми доставят трите пистови ремъка с разлика в размера от оригиналните и се наложи да чакам с разглобена кола новата доставка, а бяха поръчани по талон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #3 Отговорено 21 Септември, 2011 (Редактирано) Естествено, че някои части имат разлика, но не по окачването или двигателя.Виж, ако колата е JDM, тогава различните части са малко повече. Дори има разлика между JDM и десен волан. Редактирано 21 Септември, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #4 Отговорено 23 Септември, 2011 имам приятел които трябва да смени полуоски и е с десен волан не може да си ги поръча защото от ауто+ му казали че били различни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #5 Отговорено 23 Септември, 2011 полуоските нямат разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #6 Отговорено 23 Септември, 2011 Пак повтарям, ако колата е JDM, някои части са различни, даже и от такава с десен волан. Полуоските са от тези "някои части". Справка:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=60345&view=&hl=&fromsearch=1Полуоските на ляв и десен волан са еднакви, но JDM-ските са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #7 Отговорено 24 Септември, 2011 това значи че без значение ляв или десен волан японската се различава от европейската относно частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
румен петков 2 #8 Отговорено 24 Септември, 2011 това значи че без значение ляв или десен волан японската се различава от европейската относно частитеАми колега ,като се има в предвид че японските коли за японския пазар са само с дясна дирекция,а в европа само в Англия са с ляво движение,е нормално японките да са по различни.Например,в катализатора на моята японка цеерве 1 ген. има един датчик,а в европеските изпълнения са 2.Отделно аз съм с климатроник,а еврпопейците с климатик, и др.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #9 Отговорено 24 Септември, 2011 това значи че без значение ляв или десен волан японската се различава от европейската относно частите Въпросът ти, така зададен, е малко подвеждащ. Аз говоря, че има разлика в НЯКОИ от частите на произведените за японският вътрешен пазар (JDM), и произведените за европейският пазар, без значение дали в Япония или Англия, и без значение ляв или десен волан. Точният отговор на въпросът за полуоските на твоят приятел е - Ако неговият номер на шаси (VIN) е 10-цифрен, то колата е JDM, и полуоските са различни. Ако VIN-ът е нормален, 17-цифрен, то полуоските по-скоро са еднакви, и в магазина не са се справили със задачата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #10 Отговорено 25 Септември, 2011 разбрах благодаря а за японските има ли части в бг.и къде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #11 Отговорено 25 Септември, 2011 Дори и да има (аз не мога да ти кажа), не ти трябва да купуваш от магазин. Ще ти съдерат кожата. Аз спестих около 500 паунда, като купих частите от ebay, а не от мейн дилър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове