vuc-tec 19 #1 Публикувано 29 Август, 2011 И така лагерчетата са за смяна каква марка ще ми препорачате.А какво ще кажете за ТАИХО? Мерси предварително..Двигателят е Д16з6:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #2 Отговорено 29 Август, 2011 Ами TAIHO са добра марка, те са за първоначално вграждане за Хондите! Стига да си намериш истински такива няма да имаш проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #3 Отговорено 29 Август, 2011 А как да разбера дали са истински?По цената или.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 29 Август, 2011 Оригиналните лагери са ТайхоСтранното обаче е как в щатите са някаква цена в долари, тук са същата цена в лева ...Оем лагери можеш да си поръчаш, но е препоръчително да отвориш мотора и да замериш какви лагери ти трябват.Оем лагерите са няколко цвята с размери през 0.003.Другия вариант, който е и на половината цена е осреднени ACL Racing лагери, те нямат цветове.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 29 Август, 2011 (Редактирано) Имай на предвид, че осреднените могат да не ти свършат работа.А като марка може и King или ACL . Те имат и рейсингови изпълнения, но са по-скъпи. Аз сложих ACL. Аз бях със 3 зелени и един жълт. Редактирано 29 Август, 2011 от civicgonemad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #6 Отговорено 30 Август, 2011 какво ще значи 3 зелени и един жълт и ако може да драснеш на лично за цената колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 30 Август, 2011 Както съм писал по-горе има няколко цвята оригинални лагери, всеки цвят е различен размер и са през 0,003мм.На блока и на коляновия вал има маркировки, в менюъла пише как да ги разшифроваш. На тях пише къде какъв основен и къде какъв биелен лагре трябва да сложиш.Или просто трябва да видиш какви лагери има сложени в момента.Ако имаш износване обаче няма да са верни, затова е най-добре да замериш.Ако искаш хлабини по-различни от заводските, примерно за тубо кола можеш пак да си избереш по цвят лагери, но да са различни от заводските за да получиш по-голяма хлабина примерно.ACL и King са осреднени, там гледаш само да си в рамките на нормалните хлабини, да не са прекалено стегнати или да имаш хлабина над допустимото.схемаALC race D16Z6Биелни $75,92 цена в щатите без доставка и т.н. независимо кой цвят./ ACL Race 4B1956H $42.60Основните са $98,20 цена в щатите без доставка и т.н. независимо кой цвят./ ACL Race 5M1957H $55.42Аксиалните са $10.32 цена в щатите без доставка и т.н. при тхя няма цветове и размери./ ACL 1T1957 $1.68 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове