Jump to content
rothmans101

Огромен разход на гориво

Recommended Posts

Колеги моля помагайте,как да намаля разхода които е близо 20на100

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То колега ако беше написал че си с трета генерация/предполага/ и най вероятно с EW3 щеше да е по лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма значение на какво е, тука нещо не е наред...това е огромен разход:huh:

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо че има значение на какво е и второ че има значение какво кара с каква кубатура ако е някой самолет е нормално,но нали точно затова трябва да се уточняват всички подробности а не е така на някой му скимнало да напише нешто драсне два реда и хайде другите сега да почват да гадаят какво що итн.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно конструктивно мнение не видях 'начи. :rolleyes: При така зададен въпрос (и отчитайки аватара на автора на темата), моят съвет е: спри да я настъпваш толкова и няма да харчи 20/100. :tooth:

Редактирано от user

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново,значи колата е 1500 куб,карбуратор,проблема се появи отскоро,иначе ми харчеше около 11на100 градско,на бензин е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново,значи колата е 1500 куб,карбуратор,проблема се появи отскоро,иначе ми харчеше около 11на100 градско,на бензин е.

И пак не даде инфо за колата!!! Аз знам каква е но колегите незнаят напиши подробно какъв е проблема и каква е колата кои двигател !!! Иначе ще заключа темата за несъдържателност.P.p запушен жиглйор може да прави проблема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...