Pesheca 19 #1 Публикувано 18 Август, 2011 Здравейте искам да попитам. Кой колектор би ми свършил работа за малко подобрение по моята d15b2. Дочух че от D16a9 колектора ставал и имало добър резултал. Та въпроса ми е дали да бъде колектор от D16a9 или тия спортните и от кой ще има повече смисал. Все пак са пари трявба да знам за кво ги давам :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kucata.meduza 37 #2 Отговорено 18 Август, 2011 Не си чул съвсем правилно, тъй като твоят мотор е едновалов, а Д16А9 е двувалов. За да стане този колектор, така че да работи най-оптимално, трябва да се преправят портовете. Имай предвид, че шпилките им съвпадат, но това не означава, че колектора работи оптимално. Определено със спортен за едновалова Д-серия ще има най-добър ефект.Погледни тази темичка: http://forums.hondab...showtopic=64777 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #3 Отговорено 18 Август, 2011 Благодаря за бързия отговор Сега остана да се намери едно спортно колекторче 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 19 Август, 2011 Другия ти вариант е от d16z6 който оригинално си е 4-2-1 , но с по-малък диаметър от който и да е спортен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове