Naiden_Chervenkov 0 #1 Публикувано 10 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте на всички Нов съм във форума и от известно време се ровя и чета най-различни теми.Харесал съм си един акорд 98- година 5 генерация, колата се намира в София, и искам да ми предложите сервиз (съответно и адрес), където да я погледнат - да я закачат на компютър, преглед на двигател, скоростна кутия и ходова част - цялостна диагностика.Ако знаете и горе долу как вървят цените на диагностиките може да ги споделите.Благодаря на ВСИЧКИ отзовали се ! Редактирано 10 Август, 2011 от Naiden_Chervenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #2 Отговорено 10 Август, 2011 Бултрако , Хеед 91 или общо взето всеки по голям сервиз.Но най-добре е Бултрако , 20 лв преглед на ходова част или 60 лв цялостен преглед на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В.И.Я. 5 #3 Отговорено 10 Август, 2011 Колега, Захарна фабрика, улица Кукуш - зад централата на М-тел. Сервиз - Булгарино - вносител на части за Хюндай и Кия, но поддържат и Хонда. Аз и моята Хонда сме доволни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 10 Август, 2011 Омбре координати 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Popeye_Oliv 1 #5 Отговорено 11 Август, 2011 Категорично - Каян - 0898670693Бистришко шосе 200 м. след отбивката за Малдост 1 и 2 ако идваш от Ракова болница.Ще видиш надпис IGOL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naiden_Chervenkov 0 #6 Отговорено 12 Август, 2011 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове