bucho81 0 #1 Публикувано 8 Август, 2011 Здравейте колеги, първо искам да кажа, че форума е супер и ,че не едно или две неща съм си поправил по количката от вашите съвети и препоръки.Не съм от тези хора, които са регистрирани във всякакви форуми, просто четях и гледах отстрани но дойде момента и аз да пусна тема с моята неволя (макар и да мислих,че няма да дойде този момент).Та по същество, преди 3 години си купих Хонда Сивик 1,5л. 1994 г. 4 врати, дигател D15B2. по принцип съм нямал никакви грижи с нея досега, освен обичайните неща които се правят по поддръжката на колата, ремъци, ролки, масла , филтри и тн.И така, вчера (неделя) решихме с приятелката ми да отидем до Пампорово само за през деня да се видим с едни други приятели които бяха там от няколко дена на почивка.Забрахме още двама приятели които и те искаха да дойдат и четиримата тръгнахме от Пловдив нагоре (от Пловдив сме всички). През целия път нямаше проблеми, набираше си по стръмнинте, двигателя тих. И тъкмо да стигнем Пампорово, волана се втвърди и започна отпред да трака.Веднага отбих и без да изгасям колата отворих капака и видях че ремъка на хидравликата е изкочил (този най-десния ремък от трите), и после като погледнах по надолу онези три шайби (незнам как се казват) за които са закачени ремъците за хидравликата, генератора, компресора за климатика и водната помпа (незнам дали и ангренажния не е на същия вал), правиха такава осморка, все едно на стар циганиин здната капла на колелото.Изгасих веднага колата и викам, край, тук останахме.Обадих се на приятелите, те дойдоха от Пампорово и се опитахме да сложим ремъка, сложихме го запалих и той пак излезна. Незнаейки какво да правя реших да продължа нагоре без хидравлика тайно надявайки се да не изкочи и някой друг ремък, като подчертавам че никоя лампа не ми е светвала, нито за маслото, нито е прегрявала, нито за акумолатора, нито чека.Успяхме да стигнем до останалата компания без повече усложнения.Видяхме се с другите, забавлявахме се но на мен все ми е акъла в количката и как ще се прибираме така.Стана време за прибиране и си казах каквото ще става да става, натоварихме се и тръгнахме за Пловдив.Лека полека на макс. 2000 оборота се движихме, двигателя си тракаше, онези шайби се клатеха като преди изхвърчане. И по едно време изскърца отпред силно като на износен ангр. ремък и двигателя утихна.Спрях, отворих капака гледам двигателя работи тихо както преди си е работел, а въпросните шайби се въртяха както преди, без луфтове, без осморки и тн. Всичко си беше както преди, само без ремъка на хидравликата, че изкачаше като го слагахме по рано.Реших да не гася и да се опитвам да го слагам а така да продължа.Затворих капака и тръгнахме пак надолу по спокоен, че е по мако вероятно да изкочат другите ремъци за водната помпа, генератора.И така успяхме да се приберем до Пловдив.Ясно ми е че следващото каране ще е до сервиза и тук идват въпросите ми към вас колеги.Някой знае ли в Пловдив къде има свестен майстор? По принцип съм от Асеновград, майстора който ми прави всичко по колата е там и не ми се иска да я карам още 25, 30 км., че може и да не стигна.По принцип тези шайби сменят ли се или някакви лагери или втукли трябва да има там които са се разбили (много ми е интересно как от самосебеси се наместиха и спряха да се клатят тези шайби).Може ли нещо да се е прецакало по навътре от тези шайби, вала който ги задвижва примерно.Има ли някой представа като цифра колко ще излезе този ремонт......мисля че няма да е много евтинко.Прикачвам снимка да видите за кои шайби става въпрос оградени с червен кръг (двигателя на снимката не емоя, моя е D15B2 но ремъците и шайбите са разположени по съчия начин).Благодаря предварително колеги за отзивчивостта. [/img] 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 8 Август, 2011 Здравеи колега.За Д15б2 на мои приятел сме я сменявали ,но е голяма мъка с отвиването на болта на вала.Отвихме го с пистолет на въздух.Иначе втора употреба взехме за 30лв..За маистори да кажат колегите от Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bucho81 0 #3 Отговорено 8 Август, 2011 tony_asa благодаря за бързия отговор.Ще я карам на сервиз, те майсторите да развиват болта, аз не се наемам с такова нещо. Просто ми се иска да разбера горе долу какъв ще е ремонта, какво се сменя и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 8 Август, 2011 дано са те посъветвали да идеш при Генио в Пловдив.предполагам вече е късно и си отишъл някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bucho81 0 #5 Отговорено 8 Август, 2011 (Редактирано) дано са те посъветвали да идеш при Генио в Пловдив.предполагам вече е късно и си отишъл някъдеОще не съм отишъл никъде dufosvti2, но да мисля при Евгени в Пловдив да отида.Хвалят го хората, дано не взима чааак толкова скъпо, че все пак в България живеем Благодаря за препоръката все пак Редактирано 8 Август, 2011 от bucho81 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 8 Август, 2011 (Редактирано) Дано не се включвам малко късно, но аз имах същия проблем но поне при мен стана в града, та ако болта на шайбата е там, само го натегни ама яко и си в джаза, но ако е заминала и шайбата може да се наложи да я смениш. При мене само играеше и се оправи с натягане с ключ и голяма и дълга тръба Поздрави.пс: ще преместя темата ти в Технически въпроси.едит 9.08.11Можеш и сам да я натегнеш до някакво положение за да се предвижиш спокойно до сервиз, като сваляш предна лява гума (шоферската) и тя шайбата се вижда, в средата и има един болт и го натягаш колкото можеш. Така поне ще може да се движиш малко по-спокойно до сервиза, стига болта да е останал там, щото има и опция да е паднал. Редактирано 8 Август, 2011 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bucho81 0 #7 Отговорено 8 Август, 2011 Дано не се включвам малко късно, но аз имах същия проблем но поне при мен стана в града, та ако болта на шайбата е там, само го натегни ама яко и си в джаза, но ако е заминала и шайбата може да се наложи да я смениш. При мене само играеше и се оправи с натягане с ключ и голяма и дълга тръба Поздрави.пс: ще преместя темата ти в Технически въпроси.Не се включваш късно, след ден два ще ходя по сервизи.Сега нямам много свободно време през деня и затова, а и не ми е чааак толкова спешно.А за този болт, ще го проверя, нищо чудно и да е разхлабен, това е идея.И все пак мисля да отида да я погледнат уж по разбиращи хора.Поздрави.пс: Хубаво че си преместил темата, аз като видях къде съм я сложил и викам "е баси".Търсих от някъде да я преместя в този раздел ама не намерих от къде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 8 Август, 2011 Неее ,просто нещо не схванах, какво е гумено и къде се намира , че и осморки прави и после се намества Баааааааааааа :D :D що постове скрих Колеги пишете по темата и не пишете глупости моля !!! П.п сега поне ще си легна засмян .bucho81 написа егати дългия пост ! а едно заглавие изкам да дадеш ново на темата ,че и аз понякога незнам как се прибирам ма тва не е за технически Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bucho81 0 #9 Отговорено 11 Август, 2011 Проблема е решен със смяната на въпросната шайба.Намерих шайба от морга, от едно село до Пловдив (Белащица) за 80 лв. Ремонта го направи Евгени, много готин и свестен пич и мисля, че си намери още един клиент в мое лице. Той ми даде телефона на въпросната морга, иначе бях намерил от другаде но доста по скъпа.Взех и един ремък за хидравликата, че стария беше заминал - 10 лв. Общо ремонта + частите ми легнаха 115 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове