ricardo 4 #1 Публикувано 2 Август, 2011 Някой ако може да ми помогни ще съм му много благодарен значи наскоро ми се наложи да сменям задна лява врата смениха я сичко ток и жица но в един момент лампата на SRS на таблото светна и не иска да изгасне вадих клемата на акумулатора но нямаше успех погледнах с инфоборда за крешки и той казва че няма такива... някакъв съвет ако може дори ако трябва да отида до някой сервиз да го оправят но да е в окраг Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #2 Отговорено 2 Август, 2011 Виж "Полезни технически теми" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 2 Август, 2011 Къде е fenabg, когато ти трябва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #4 Отговорено 2 Август, 2011 (Редактирано) Ето колега. Чистене На Грешки без да даваме 20лв! SRS Успех. Редактирано 2 Август, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ricardo 4 #5 Отговорено 3 Август, 2011 ммм сичко са опраий след няколко неуспешни опита го оправих ... както е описано ... благодаря колеги... яката раота а ся ако иска някой може дори да изтрие темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове