Jump to content
archer

Сменяте ли се водна помпа при смяна на ангр. ремъци

Recommended Posts

Здравейте,питенето ми е за двигател F20A4. Сменя ли се водна помпа при смяна на ангренажни ремъци?Благодаря предварително за инфото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не я сменях и сичко ми е на 6 все още.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сменя задължително.Проверява се за луфт и шум (пише в менюъла).Ако е необходимо -тогава.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сменя задължително.Проверява се за луфт и шум (пише в менюъла).Ако е необходимо -тогава.

А тоя маниуал за прелюда не мога да го намеря читав. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на принципа ако нещо си работи и не е развалено, не го сменям. Чувал съм че при 2 смени на предни накладки се сменяли и задните. . . Друг път, моите задни ги смених след 80 000 км (2 год. и половина). Толкова ги бях карал аз, а преди това нз :) . Конкретно по темата щом нищо и няма да си стои.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е тя не е скъпа тая водна помпа ама може да ти направи големи проблеми. ако нз кога е била сменяна преди, смени я за ввсеки случай. Аз съм на този принцип вече понеже вече съм си патил от такива спестявания на парички и после ми излиза тройно. Парите са твой и ти си преценяш но който и майстор да питаш ще те посаветва да я смениш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямаш пари за оригинална и работи не я пипай. А това за майсторите те повечето не знаят къде се намира ама дават съвети.То на тоя приннцип да сменяме направо двигателя със всяка смяна на маслото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблема в парите, ремъците ги смених преди 7000 км, но в сервиза не ми споменаха нищо за нея, а и аз не се сетих да питам изрично. Последно време като покарам малко повече и нещо започва да престъргва в мотора и ми мина през ума че може да е тя.Но пък си мисля, ако беше тя щеше и на студен мотор да стърже. Карах я при Омбре миналия ден, но е естествено там стърженето изчезна :). Както и да е. Ще карам така засега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямаш пари за оригинална и работи не я пипай. А това за майсторите те повечето не знаят къде се намира ама дават съвети.То на тоя приннцип да сменяме направо двигателя със всяка смяна на маслото.

е ти пък глупости взе да говориш за сменяне на двигателите, сякаш че ти си купуваш само оригинални неща от представителството за твоята кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки сам си решава,според вьзможностите си. Аз моита си я смених с ремька,по сьвет на един друг колега сьс сьщия двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,питенето ми е за двигател F20A4. Сменя ли се водна помпа при смяна на ангренажни ремъци?Благодаря предварително за инфото.

Дали има писано във форума по въпроса - някой търси ли??? :P Ма.... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

питенето ми е за двигател F20A4. Сменя ли се водна помпа при смяна на ангренажни ремъци?

Благодаря предварително за инфото.

Дали има писано във форума по въпроса - някой търси ли??? :P

Ма.... :P

Of course. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също ми казаха,че се сменят заедно и ремъка и водната помпа поне на мойта Б16-ка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не е задължително ако е добре , няма гаранция колко още ще работи и ако си помислиш за белята която може да направи по добре я смени / естествено при финансови възможности, не че помпата е много скъпа но всеки си знае/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...