Jump to content
Damasko

Нов собственик на Хонда

Recommended Posts

Здравейте колеги.Преди седмица си купих Хонда Акорд - 2001год 1.8 Втек– страхотен автомобил.Преди него имах Митсубиши Каризма, но сегла след като се качих на Хондата просо съм възхитен.Колата я регистрирах,смених и консумативи и всичко е 6.Сега останаха дребните работи по нея и искам да ви попитам за някой неща.1во - не ми работи джаджата която сменя потока на въздуха ( например да духа само на стаклото , на краката , или общо) в момента духа само посредата и след като вартя имам чуството че е откачена. Какъв може да е проблема и някакви мнения каде да барам 1 во за да го оправя?2ро: колата е с огиринален касетофон + CD ченджър на който много не му разбирам- немога да го отворя да вкарам диск. Натискам всички копчета ама само ми сменя CD1 , CD 2 ... Някой ако има такъв чжендър ако може да сподели малко инфо за него.3то фаровете са пластмасови и направо са жълти - къде мога да ги закарам някой да ми ги полира и да станат като нови.Аз съм от Стара Загора и ако някой има свободно време и желание да ми помогне с тези неща да драсне по едни ЛС :). Благодаря предварително.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фаровете ги носиш на който и да е автобояджия, но след като ги полира трябва и да се лакират, за да остане ефекта, иначе след някой друг месец пак ще са за пастиране. Най-добре е да са свалени от колата.За другите неща колегата да споделят. :D

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега!Честита ти хондела, пожелавам ти много безаварийни километри с нея! Моят Акорд е 7 ген и имам CD чейнджър. За да вкараш диск, натискаш бутона "Load", но трябва да си сигурен, че има празно гнездо. Ако има такова, при натискане на "load" светва зелен индикатор.Виждам, че си от Стара Загора. Всяка седмица заралии си правим срещи в неделя. Ако искаш, заповядай на днешната среща, която ще е от 16:00 часа на паркинга на кафе "Лас Вегас" (кучешката градинка).Чакаме те!

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1во - не ми работи джаджата която сменя потока на въздуха ( например да духа само на стаклото , на краката , или общо) в момента духа само посредата и след като вартя имам чуството че е откачена. Какъв може да е проблема и някакви мнения каде да барам 1 во за да го оправя? Благодаря предварително.

Това е хроничен проблем на Хондите. Сваля се блока с копчетата за насочване на въздушния поток. Би трябвало към него да има свързани два големи куплунга (единия е за копчетата и климатика, другия е за вентилатора) и жилото за топло/студено. Отваря се и се презапояват всички спойки на куплунга на платката - от вибрациите се пропукват и спират да контактуват. Изтегли си сервизното, хващаш няколко отверки и поялник и за 2 часа си готов.Поздрави за новата придобвика, с кеф да си караш :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега фаровете може да ги полираш и сам но както каза колегата задължително лакиране иначе няма да има дълготраен ефект

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...