Jump to content
civicgonemad

Колко ви горят колите?

Recommended Posts

Пускам темата поради обвинение от "колегата" mahadeva , ЧЕ съм писал нереален разход в моята обява за продажба.... Моля споделете вашите разходи. ЗАЛАГАМ СИ КЛЮЧА на думите които съм написал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

у профила на "колегата" пише, че е колежка.... :D - и колко е този твоя разход? - какво общо има твоя разход с разхода на останалите? - толкова ли си нямаш друга работа че си тръгнал да се връзваш на жена? - такива теми има безброй.. с безброй страницистойте повечко на сянка и го давайте по-полека :beer:

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мъж или жена не виждам значение... Разхода на другите има значение да видя дали моята кола е толкова извън земна, че чак да ме наричат лъжец...

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има си такава тема вече: Кой колко гориво харчи. И мен като ме емнаха там... Отначало се "вързах" и започнах да обяснявам как, защо и т.н., но съм се убедил, че в този форум няма смисъл. И вече изобщо не ми пука. Съветвам и ти да не си хабиш нервите. Карай си колата и й се радвай, не се занимавай с глупости. :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Градско (София) 8л. на 100 може и по малко да е ама не е повече.Извънградско 5.5 - 6л. това е от мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такава тема вече има :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...