mirovas 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2011 Здравейте колеги, когато си купих CR-V(CR-V-то;1998;128HP), термостата беше блокирал отворен. Купих си от някакъв магазин нов и от тогава си работи. Преди седмица си монтирах ифоборд и наблюдавам температурата. При нормална работа на дълго разстояние, температурата варира между 83-85 градуса, перка включва при 92-94 градуса, стрелката на показанието за температурата е в хоризонтално положение. Моля за мнение, тъй като преди това съм карал немски и френски автомобили и температурата беше различна. Нормални ли са тези стойностти? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 24 Юли, 2011 Малко хора ще могат да ти отговорят с такава тоност защото не всички имат инфоборд. Моя Прелюд дьржи около 85-88 градуса и перката вкл. около 92градуса. Според мен са ти нормални показанията. Стрелката трябва да си стои около средата и да не мьрда нито нагоре нито надоло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #3 Отговорено 27 Юли, 2011 Въпросът ми беше за ориентировъчни стойностти. Благодаря за отговора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 27 Юли, 2011 Екстра си, точно там тряя да е стрелката пък и по инфоборд пак си екстра, термостата е на 78 градуса но е по "закътан " от датчика и реално температурата при датчика е верна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове