Jump to content
KONI

прелюд 4г аларма

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги.понеже на моя прелюд няма комфорт модул(вдигане на стъклата с дист.при заключване)а на няколко пъти го забравям с отворени стъкла или шибедах та реших да слагам такъв.Възможно ли е това и колко струва такъв модул?поздрави.май обърках разделамоля някой да я премести на правилното мястоблагодаря.

Редактирано от KONI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ако алармата позволява.Така поне за мойта аларма ми каза майсторчето. Има аларми, който и ЦЗ не могат да управляват. Самия модул майсторчето ми каза около 40-50 кинта че струва+ монтаж. Питай алармаджията, дето ти я е слагал или някой друг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абсолютно зависи от алармата колегата е прав питаи си майсторите а относно шибидаха той неможе да се направи или поне много трудно поне така ми бяха казали и там парите май няма да си заслужават иначе и мойто модулче е около 40-50 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е разликата между шибидаха и прозореца, че да не може?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги алармата ми е"TIGER" и мисля,че има тази функция но когато я слагахмемайстора каза ,че щом колата няма комфорт функция нестава.сега ми се налага да я имам тази екстра и затова питахдали е възможен вариант с външен модул.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като слагах аларма на Акорда ме питаха дали искам комфорт-модул. Естествено, че исках :P .Оскъпяването беше 15 кинта и според мен си струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е разликата между шибидаха и прозореца, че да не може?

когато ходих да ми го слагат на вратите изрично питах и за шибидаха ама ми казаха че трябвало да се пробва нещо си били по различно и,че било голяма разправия а пък на мене не ми се занимаваше да си правят експерименти и така и останах без екстрата на шибидаха само стъкла.п.п Ако някой има на шибидаха да каже кой и дъде го е направил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци,Утре е понеделник и най-добре да си ходите да си питате майсторите дали става или не. Няма какво да се дъфче тук според мен. Ако майстора не знае- питайте някой друг и готово!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...