Restless 203 #1 Публикувано 21 Юли, 2011 (Редактирано) Ето какво ми се случи преди 30-на минути.Паля колата и тръгвам, някъде към 2000 оборота колата леко "хлъцна" и загуби мощност, превключих на бензин, после на газ и обратно - мощност при натискане на газта липсва!На газ държи стабилни 750-800 оборота, но почти не може да потегли.На бензин - на свободна държи 2000 оборота (съответно "ръмжи"), в движение се усеща как пак се стреми да достигне тези 2000 оборота, но при натискане на газта нема никой. Усеща се слабо ускорение но дори стигането на 3000об беше.. трудно. Понеже се прибирах към къщи, на трета-четвърта-пета с до 70 се прибрах и угасих.Слязох, хапнах един комат хляб, че бях озверял, слязох, отворих капака, гледах умно 2-3 минути - не видях изкочил кабел, тръба, маркуч или бутало Паля.Колата работи нормално :S, форсирам на място - няма проблем.Гася, паля пак. Пак нормално, вкарах я в двора, гася и идвам на компа.А сега де?!За събота с жената се бяхме разбрали да ходим до Ловеч да купим хъски за голямата дъщеря... ама дали да не поотложа? Редактирано 21 Юли, 2011 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #2 Отговорено 21 Юли, 2011 Огледаи си добре дросела и буксата на делкото мойе да откриеш нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 21 Юли, 2011 Добре,А газ в бутилката имаш ли?Газовия филтър как е? Колата след 2-3 часа каране прави ли дертове? Чек-а свети ли? Тия 2000 об/мин ми миришат на ЕАЦВ. Намира се при дросела и е на 2 болта. Чисти се с 10в40 или някакво подобно. После на бенз няколко км да продуха вд-то и газ. Като го свалиш има една цедка. При мане се махаше по спомен и после цъкаш яко препарат и гледаш как пада мизерията. Ако имаш някой френд където разбира отивай при него направо. Може да са адски много неща и то все от рода "тъпи" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове