Tokyo 27 #1 Публикувано 19 Юли, 2011 Не бях попадал до сега на некоректен хондаджия,но уви и това се случи.По интересното е ,че колегата "maccaron"-Димитър Цолов от София сам ме потърси по една моя обява,че си търся Сивик ВТИ.Обади ми се предложи ми колата,която отговаряше на изискванията ми поне по негови думи.Тъй като той е от София аз от Пловдив се разбрахме да ми прати снимки да видя колата преди да отида на място за оглед.И като се почна едно криене едно лъжене:около 10 дни му звънях всеки ден и всеки ден той ми казваше "Пращам ти снимките веднага"и така след 10 дневно звънене най-после ми прати снимките придружени със СМС,че ще мога да видя колата другата седмица.Всичко това става преди 20 дни.Отогава аз звъня,пращам СМС-си,Email,Skype-няма връзка с човека.Реших да звънна от ГСМ-а на един приятел така пробно и опа веднага вдигна нашия човек.На въпроса ми какво става ще я продава ли тази кола или не? Той отговаяра:"Амиии отказвам се засега" И за тия 4 думи аз 1 месец го търся и звъня и пиша и се отказвам от други оферти за автомобили само и само да ми каже той:"отказах се"Добре бе Митко толкова ли е трудно като всеки ден виждаш ,че ти звънят и те търсят всячески да вдигнеш или напиши Email да кажеш ,че си се отказал от продажбата?То бива бива несериозна работа ден,два,три ама месец да въртиш някой и да го базикаш по тоя гаден начин.......Дано когато и ти някога потърсиш коректност от някой във Хонда Форума да получиш такова отношение каквото показа ти към мен.Та колеги това е поредния несериозен колега ,с който е трудно да се кореспондира имайте едно наум.Така и не видях колата,но като знам как ме въртеше и лъжеше по-добре,че не стана сделката.Кординати на въпросния колега:тел: 0889 343574Димитър Цоловskype: mitko tsolove-mail: ditsolov@gmail.com d_tsolov@mail.bg 4 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #2 Отговорено 22 Ноември, 2011 !!!удивително. Защо ли не го бях видял до сега? Некоректно щеше да е да стигнем до сделка и тогава да реаргираш. Когато не съм обещавал да ти продам колата - не може да твърдиш че е некоректно. Още при първия разговор обясних, че колата ще БЪДЕ ПРОДАДЕНА ако се намери по-голяма с която да я заменя. Пратих ти снимки дори и пак съм обяснил каква е ситуацията - сделката ще стане ако намеря комби с голям двигател. Всичките си стари ХОНДИ съм продал с помощта на този сайт и те са в средите. Интересно как няма оплаквания...Познават ме и част от хората от този форум и ако съм постъпвал некоректно нека да те подкрепят. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 18 Март, 2012 !!!удивително. Защо ли не го бях видял до сега? Нямаше да е некоректно ако той те е потърсил а не ти него и после да го баламосваш си е меко казано некоректно. Така че ти да мълчиш като си виновен се казва извинявай а не да се покриваш. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове