Jump to content

Recommended Posts

Не бях попадал до сега на некоректен хондаджия,но уви и това се случи.По интересното е ,че колегата "maccaron"-Димитър Цолов от София сам ме потърси по една моя обява,че си търся Сивик ВТИ.Обади ми се предложи ми колата,която отговаряше на изискванията ми поне по негови думи.Тъй като той е от София аз от Пловдив се разбрахме да ми прати снимки да видя колата преди да отида на място за оглед.И като се почна едно криене едно лъжене:около 10 дни му звънях всеки ден и всеки ден той ми казваше "Пращам ти снимките веднага"и така след 10 дневно звънене най-после ми прати снимките придружени със СМС,че ще мога да видя колата другата седмица.Всичко това става преди 20 дни.Отогава аз звъня,пращам СМС-си,Email,Skype-няма връзка с човека.Реших да звънна от ГСМ-а на един приятел така пробно и опа веднага вдигна нашия човек.На въпроса ми какво става ще я продава ли тази кола или не? Той отговаяра:"Амиии отказвам се засега" И за тия 4 думи аз 1 месец го търся и звъня и пиша и се отказвам от други оферти за автомобили само и само да ми каже той:"отказах се"Добре бе Митко толкова ли е трудно като всеки ден виждаш ,че ти звънят и те търсят всячески да вдигнеш или напиши Email да кажеш ,че си се отказал от продажбата?То бива бива несериозна работа ден,два,три ама месец да въртиш някой и да го базикаш по тоя гаден начин.......Дано когато и ти някога потърсиш коректност от някой във Хонда Форума да получиш такова отношение каквото показа ти към мен.Та колеги това е поредния несериозен колега ,с който е трудно да се кореспондира имайте едно наум.Така и не видях колата,но като знам как ме въртеше и лъжеше по-добре,че не стана сделката.Кординати на въпросния колега:тел: 0889 343574Димитър Цоловskype: mitko tsolove-mail: ditsolov@gmail.com d_tsolov@mail.bg

  • Нагоре 4
  • Надолу 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!!удивително. Защо ли не го бях видял до сега? Некоректно щеше да е да стигнем до сделка и тогава да реаргираш. Когато не съм обещавал да ти продам колата - не може да твърдиш че е некоректно. Още при първия разговор обясних, че колата ще БЪДЕ ПРОДАДЕНА ако се намери по-голяма с която да я заменя. Пратих ти снимки дори и пак съм обяснил каква е ситуацията - сделката ще стане ако намеря комби с голям двигател. Всичките си стари ХОНДИ съм продал с помощта на този сайт и те са в средите. Интересно как няма оплаквания...Познават ме и част от хората от този форум и ако съм постъпвал некоректно нека да те подкрепят.

  • Нагоре 1
  • Надолу 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!!удивително. Защо ли не го бях видял до сега?

Нямаше да е некоректно ако той те е потърсил а не ти него и после да го баламосваш си е меко казано некоректно. Така че ти да мълчиш като си виновен се казва извинявай а не да се покриваш.
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...