wildbongo 4 #1 Публикувано 14 Юли, 2011 пуснах си 3-ти пост че искам да си купя ел.машинка и трите пъте ми изчезват постовете. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #2 Отговорено 15 Юли, 2011 При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела "купува/продава":5. При липса на посочени населено място и алтернативна връзка извън форума (e-mail, Skype, ICQ, тел. по избор) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #3 Отговорено 16 Юли, 2011 и на мен ми изчезна поста.... някой от модераторите може ли да обясни защо е това триене, това форум ли е все пак??? 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 16 Юли, 2011 Просто прочети правилата 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #5 Отговорено 16 Юли, 2011 Просто прочети правилата в обява от раздел "продава" попитах колегата дали има нещо, което аз си търся....какво да им чета на правилата? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 16 Юли, 2011 :confused: Ми не знам 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #7 Отговорено 16 Юли, 2011 в обява от раздел "продава" попитах колегата дали има нещо, което аз си търся....какво да им чета на правилата? За всички Купува/Продава форуми: .........12. Забранява се коментирането в темите! Относно ".какво да им чета на правилата? " - имам голямото желание да се съгласиш да ми прехвърлиш къщата , вилата и яхтата пред нотариус с договор , така както си се съгласил с правилата , които не си чел ........ 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #8 Отговорено 16 Юли, 2011 а къде по-точно да ги намеря правилата, че ми стана интересно сега да ги прочета 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #9 Отговорено 16 Юли, 2011 Правила до нови мнения и кирилица в горен десен ъгъл на около 5-тия ред - непосредствено под търсачката . Винаги са си били там на явно място ... Те тоя въпрос ми звучи като -"от къде се стартира двигателя на автомобила ?" 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #10 Отговорено 16 Юли, 2011 оцветете ги в червено да се забелязват по-лесно 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 17 Юли, 2011 Ми ти си ги чел, преди да се регистрираш... и си се съгласил с тях... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #12 Отговорено 25 Август, 2011 (Редактирано) Ми то хубаво, ама поне като сте модератори и като сте си направили такива правила, вършете си работата както трябва! И да поясня какво искам да кажа: "При липса на "Купувам:" ; "Продавам:" ; "Заменям:" в началото на заглавието. "Ами в момента на 50% от обявите в заглавието липсват тези думи, ето ви примери.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63772http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63377http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63379Като ще си измисляте правила, поне ги направете както трябва!... И си вършете работата правилно, а не за едни сватба, а за други - брадва. Редактирано 25 Август, 2011 от NesTea 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #13 Отговорено 25 Август, 2011 Понеже гледам си извадил извадка от правилата, нека и аз ти извадя: За всички Купува/Продава форуми: При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела:..........4. При липса на снимка/и на частта или частите. ..........А ето и твоята обява: Продавам комплект за суап към пълнен инжекцион(от d16z6).Комплекта включва: Всмукателен колектор(оборудван), компютър п28 с чип, инсталация и делкоЦена на целия комплект: 350лв. Не се продава на отделни части.Добавям и резервоар с помпа от Б18 - 90лв.за връзка - скайп: hot_sauce89, и на лични съобщения.пп. снимки няма, понеже нямам нито фотоапарат, нито телефон.Другото като видиш някоя тема която според теб не е по правилата има едно бутонче на което пише "Докладвай" спокойно може да го натиснеш да напишеш "Липсва купува или липсва продава в заглавието" и готово. И последно Аз ти изтрих темата за суап-а да си спокоен, ако има нещо друго може спокойно да ми пишеш.Поздрави и спрете да си мислите че някои са богопомазани други не! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #14 Отговорено 25 Август, 2011 (Редактирано) съжалявам ако съм обидил някого, но исках да кажа да не триете теми без да знае човек, поне едно ЛС драснете на автора, че му е изтрита темата, по еди какъв си повод.поздрави! Редактирано 25 Август, 2011 от NesTea 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #15 Отговорено 25 Август, 2011 Всички обяви в Продава ще бъдат премахвани без предупреждение при липса на снимки и алтернативни начини за взръзка извън форума!!!При липса на начини за контакти и в раздел Купува обявите също ще бъдат премахвани!!!!За справка прочетете правилата!!!!!извадка от подписа на Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове