dan4o 3 #1 Публикувано 11 Юли, 2011 (Редактирано) Колеги интересувам се от хонда сивик аеродек от пловдивския регион пусната е за продажба в мобилето.Регистрациония и номер е PB 8360 MC. Които може да ми помогне с сякакъв вид информация за нея ще съм му благодарен искам да си купя такова комби а тва ми харесва и дали продавача е от форума Honda Civic 1.5ls vitecЦена 5 500 лв.Дата на производство октомври 2000 г.Тип двигател БензиновМощност 115 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория КомбиПробег 140000 кмЦвят Металик Редактирано 11 Юли, 2011 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #2 Отговорено 11 Юли, 2011 А няма ли да е най-добре, да отидеш с някой по-компетентен и да огледаш на място.Ако се доверяваш на хората, ще чуеш милион различни мнения и няма да си направиш въобще обективна оценка. Така че, ако сериозно си я харесал, иди, огледай я внимателно, покарай я и си прецени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #3 Отговорено 11 Юли, 2011 (Редактирано) Звънни на човека и го попитай най общо за състоянието на автомобила. Разходи се до Пловдив. Ако е в добро състояние си заслужава. Сивик Аеродек с този мотор се намира много рядко. Редактирано 11 Юли, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове