bebcho 1 #1 Публикувано 4 Юли, 2011 (Редактирано) Някой може ли да ми каже какви са размерите на маншона че взех един но е мъничък, това което отива към рейката има диаметър 45 мм, а на мен ми трябва по-голям, но не знам точно колко. Този размер близо до тръбичката за въздуха ме интересува. Редактирано 4 Юли, 2011 от bebcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #2 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) Здравей Колега.Точно го премерих това което питаш,аз също съм с д16з6 но в седан.Понеже ще сменям накрайници а и маншоните ми са скъсани и съм накупил частите и са ми у нас в гардероба .По-големия отвор който е към рейката вътрешния размер му е 40мм, а външния където се хваща скобата е 48мм.Незнам кое точно си примерил и е било 45мм Редактирано 4 Юли, 2011 от Ивайло Йовчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) И аз съм седан, точно за този размер говорих вътрешния ми е 45, външния ми е 48. Uploaded with ImageShack.us Редактирано 4 Юли, 2011 от bebcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #4 Отговорено 4 Юли, 2011 И в сървиз мануала няма никакви размери на маншона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #5 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) Еми точно там където си мерил и ти ми го дава на моя маншон 40мм с шублер го меря.Незнам дали има някаква разлика в маншоните нека по специалистите да кажат,но на опаковката пише за Акорд-Сити-Сивик-Кончерто-ЦРХ.Дано не се наложи да ги подменям в магазина като им дойде времето на моите за монтаж Редактирано 4 Юли, 2011 от Ивайло Йовчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #6 Отговорено 4 Юли, 2011 В магазина където ги взимах, казаха че имало много модели на маншоните и ми дадоха тези, но не станаха, за това питам тук ако някой знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #7 Отговорено 4 Юли, 2011 Дължина-175мм, малък диаметър-10мм, голям диаметър-39мм брои навивки-9 тва е оргиналния за 5г с хидравлична реика, дано съм полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #8 Отговорено 4 Юли, 2011 колега пробва ли го на място от къде разбра че е мъничък ,ако си извадил стария направо със шублер замери реиката където ляга маншона и виж диаметъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #9 Отговорено 4 Юли, 2011 В сервиза ми казаха че е малък и някакъв техен сложиха, не съм го мерил стария и сега искам да отида си сменя този но не знам с какъв точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #10 Отговорено 4 Юли, 2011 При моя случай в магазина имаше със и без тръбичка. За съжаления не мога да ти дам точни размери, но колегата dan4o ти е дал. Да знаеш трудно влиза в канала от към рейката! Имаше майки, лели, бащи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #11 Отговорено 5 Юли, 2011 а тези в сервиза не ти ли дадоха стария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове