nvz 13 #1 Публикувано 29 Юни, 2011 Здравейте колеги, счупих си фара и рещих да ви попитам дали да слагам обикновен и да монтирам лупи на него или направо да си купя фарове с лупи.Препоръчайте ми хубави лупи,ксенон и магазин от където да ги закупя.Благодаря! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #2 Отговорено 29 Юни, 2011 Аз съм с такива лупи вградени във стоковия фар ( civic 94 хеч ).img1 и img2 и img3 и img4bi-xenon с angel eyes свети мнооого добре и се монтира като лего ( супер лесно ).Само 1 е лошото, че като върнеш стоковите стъкла и светлината се разсейва малко или много и се губи якия ефект. И понеже нямам идея от къде да си намеря такива кристални ното ми се дават 200-300лв за нови фарове и сам си ги правя от плексиглас, но още съм на бета версия.Продават ги тук , пише лупи в менюто в ляво , но до колкото знам само с бял свят на ейнджълчето.До колкото разбрах светят по-добре от оригиналните ейнджъли за сивик. И при една сметка поне за нови цени би-ксенона около 120-150лв и ейндъл-фарчета 320-350лв общо около 450-500лвА тези лупи са 230лв със би-ксенона и ейнджълчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nvz 13 #3 Отговорено 30 Юни, 2011 Изглежда страхотно колега! Дори мисля че на 6-та генерация няма да се разсеива свтлината, тъй като фара е от пластмаса. Може ли да не се включва angeleyes-a щото мисля че няма да стои добре на Хонда...тва си е за БМВ все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #4 Отговорено 30 Юни, 2011 Ейнджъла ти е габарите и ако искаш може и да не го включваш, но повярвай ми стои мнооого красиво. А това, че ейнджъла е на БМВ а Девила на Ауди..... ако забелязваш няма кой знае колко голямо разнообразие и веше всички марки включват разни диодни габарити в каквито им форми позволят фаровете. Така, че вече няма такова нещо като .... ама това е на еди кой си. След като стой красиво и пасва идеално на колата значи всичко е ОК. И да на 6та генерация няма да имаш моя проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nvz 13 #5 Отговорено 30 Юни, 2011 благодаря за инфото, ще купувам фарове и ксенон. Безавариини километри колега с готината 5-ца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 30 Юни, 2011 Ако ти се занимава потърси си фабричния ксенон който се слага на Accord Type R 99-01.Най малкото е Hella Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nvz 13 #7 Отговорено 2 Юли, 2011 Проверих в ebay.com, ама няма нищо. Само replacement bulbs. А пък и нещо не ми се занимава да правя ретро фит на оригиналните фарове с тия гадни мигачи и т.н. Ти Драгич нещо ако можеш да ми предложиш...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d0gyyy 77 #8 Отговорено 6 Юли, 2011 Драго той фабричния ксенон на тайп Р е само ксенон нали, не е биксенон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове