Jump to content
Mkilla

Още една хондичка във форума

Recommended Posts

Здравейте вече "колеги".След дълго питане по форума за акроди , сивици и тн.., днес се метнах на прелюд 5та генерация.Снимки скоро !! Има какво да се пипне по колата , все пак е 12-13 годишна но няма равна на себе си.Благодаря за отговорите на пусканите от мен теми за избор на кола до момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито :) Да си я караш с кеф!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така.Качи се на Прелюд,но не караи като луд! Поздравления за добрия избор.И да я гледаш добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мерси , голям смях беше с тая хонда.Няма толкова мръсна кола в автокъща.От най-лъскавите си избрах тази която не беше чистена от 1 година.Бях с приятел и ми каза че съм ненормален но аз си знам.Не работи страничното стъкло за задно виждане от към шофьора , чува се само машинката но не се мести , люка се движи трудно при отваряне и затваряне и има малко ръждица в багажника която ще гледам да я оправя в най-скоро време.Като правих колелата т.е баланс , изправяне на джанта и диагностика , забелязах ( освен паяжините ) че машинките са NISIN а всичко вътре по двигатела е на DENSO.Предполагам това е добре.Ще видим как ще се представи хондето в бъдеще :)

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаййдеее ЧЕСТИТОО :) П.П. И аз да се похваля - в Петък си боцнах един сивик 7-ма генерация (D16V1). Колега, много безавариини години ти пожелавам и всичко да е наред по колата, да не ти създава ядове и само хубави моменти с нея (и да внимаваш с жените, че прецакват тапицерията :D) :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е честито и дасе слушате Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито :) със страшен кеф и много здраве да си я караш !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече няма да искаш да се качиш на др кола. Честито

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега със здраве и много безаварийни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за пожеланията , днес я оставих за смяна на ремъци , ролки , филтри и така.Да видим след тях как ще е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита и от мен. Много и безаварийни километри !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега :) безавариино шофиране ии само хубави моменти с нея :) качи малко снимки във темата за Прелюд и кажи с къв мотор си това онова :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , при първа възможност ще кача снимки.Вече даже няколко пъти се засичам с разни др.хонди по улиците и ми е супер кеф.Просто искам да си оправя всичко по колата и тогава.Оня ден гледам една реска на бъкелита на радиатора и днес го лепих с некво лепило че е оригиналния и не ми се сменя.Е такива неща и затова не ми е много до снимки в момента.Отделно разбрах и от къде влиза вода в багажника но от доста работа не ми остава време да го видя и оправя.Иначе като цяло черпих доста мой колега в работата че ме насочи към марката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Множим се с всеки изминал ден. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ме и мене със Сивик 1.4 is 98год. Англичанка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здавеите колеги аз също си купих хонда прелюд 4ка. страхотна кола няма нищо общо с голф3 2.0 133к.с .Радвам се че станах един от феновете на хонда а на колегата желая милион безаварйни километри . Имам един спортен филтър и един спорт волан някои ако има желание нека пише,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е жива и здрава и много да се слушате ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...