gena_bs 12 #1 Публикувано 2 Юни, 2011 Колеги,Извинявам се, ако дублирам тема или не е в точния раздел! Молбата ми е да ми препоръчайте марка климатични радиатори, които да изкарат поне 2-3 години или 30000км! Ако може и кой им е вносителя в БГ, че много "официални представители" се навъдиха! Онзи ден открих, че за един същ гумен шланг към въздушния филтър в два магазина разликата в цената беше 14лв.!!! Миналата година в сервиза ме насочиха към Nissens (218лв. + 81лв. дехидратор в Ауто Плюс). Преди два дни ми казаха да не взимам International, че изкарвали малко повече от година. Търсих в нета и има NRF, BehrHella, даже Delphi. Питах за Valeo в друг магазин - никога не били внасяли този каталожен номер??? Колата не е Honda, ако това има въобще някакво значение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #2 Отговорено 8 Юни, 2011 Последно се колебая м/у 2 марки, като Behr Hella ми е фаворит, въпреки ценовата разлика от около 50лв. спрямо Nissens. Може ли някой да ми напише кой е официален вносител на Behr? Защото в колкото магазина питам, все различна цена ми казват!NRF ги отписах, след като днес в друг магазин чух следното "ами то гаранцията, като го монтирате и протече ни го връщате и го сменяме" А ако протече на другия ден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #3 Отговорено 9 Юни, 2011 Косер, Ауто Плюс и Ауто Хелп мисля. Има и други, но те за камиони. ОТ Косер мога да ти уредя остъпка стига да го има наличен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #4 Отговорено 9 Юни, 2011 Благодаря за предложението, колега!В Косер имат наличен само NRF без гаранция. В Бургас не ми предложиха друго по-качествено.Ауто Хелп затвориха магазина и не знам къде са го преместили, ако въобще работи такъв при нас.Утре ще питам за Behr в Ауто Плюс, защото миналата седмица си говорихме само за Nissens. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #5 Отговорено 10 Юни, 2011 Здравей!Наскоро ми се наложи да сменявам климатичния и водния радиатор накуп, но се намирах в Пловдив. Познати ме пратиха в един сервиз, където ми монтираха радиатори AVA с 2-годишна гранция. Единия пич в сервиза се оказа болен хондаджия и се заговорихме за туй-онуй. Сподели ми, че от повече от 5 години не са имали проблем с тази марка радиатори. Произвеждат се из целия ЕС, най-вече Испания и Франция. Цената за моята кола беше 202-3лв за климатичния и 270лв за водния радиатор.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #6 Отговорено 10 Юни, 2011 Благодаря!Днес получих неустоима оферта за Nissens - 190лв., вместо 218 и при цена за AVA 225лв. ще си пробвам късмета с китайчето от Холандия.Между другото в магазина не ми казаха, че AVA са с 2 години гаранция. Може би от сервиза я дават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #7 Отговорено 13 Юни, 2011 Да, от сервиза ми дадоха 2 години гаранция за това, което са правили.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове