xatamoto 163 #1 Публикувано 30 Май, 2011 Здравейте!С търсачката не успях да открия сервиз в Пловдив с повече от един доволен посетител, затова пускам тази тема.В моя случай трябва да сменя масло и да се отстрани едно леко треперене при натискане на спирачки (описал съм проблема в темата за Акорд). С намирането на чарколяци ще се оправя, но къде мога да получа адекватно сервизно обслужване на нормална цена ( тия изисквания май атоматично изключват Бултрако - Пловдив) под тепетата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #2 Отговорено 30 Май, 2011 Здравей колега има еди майстор кадето си правят доста хондаджий колите по-конкретно ходовачаст и др. знам че сменя и масла . Той е от форума но не знам как да го намериш тук .Намира се в уличките срещу църквата в кв. Каршияка ул. Поп Златан 11 Ето ти телефон 0887 460 986 Евгени Армейковдано да съм ти полезен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #3 Отговорено 30 Май, 2011 За маслото ако си го имаш всеки сервиз ще ти го смени, мисля че не е чак толкова сложно, щом аз сам си го сменям в сервиза на кума.Колкото до спирачки мога да те пратя при човек който се занимава само със спирачни системи.Не ти прочетох темата за акорд, но ако смяташ, че е от спирачки пиши да ти телефон и да ти обясня къде е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #4 Отговорено 30 Май, 2011 Здравей колега има еди майстор кадето си правят доста хондаджий колите по-конкретно ходовачаст и др. знам че сменя и масла . Той е от форума но не знам как да го намериш тук .Намира се в уличките срещу църквата в кв. Каршияка ул. Поп Златан 11 Ето ти телефон 0887 460 986 Евгени Армейковдано да съм ти полезен. Аз наскоро си правих колата при Евгени и мога да кажа само хубави неща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #5 Отговорено 1 Юни, 2011 Благодаря на всички!Посетих Евгени, смени ми маслото, но не успяхме да разрешим проблема със спирачките (засега). Поне елиминирахме повечето вероятности.Иначе човека си разбира от работата, има и доста опит, но мен лично ме спечели като клиент с отношението си. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове