Pesheto.st 0 #1 Публикувано 22 Май, 2011 Здравеите имам странен проблем със спирачките свети ми едновременно лампатана АБС и на ръчната някои идея от какво може да е ??? Течността си е колкото трябва накладките са чисто нови и отпред и отзад кабелите на датчиците са Ок ... колата е Акорд 2000 г 1.8 Благорадя ви предварително за информацията !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 22 Май, 2011 Имах същия проблем макар и на по стар акорд,но при мен беше нивото на течноста но не е исключено при теб самия датчик в капачката на разширителното съдче да прави проблем,провери го него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #3 Отговорено 22 Май, 2011 Иначе пробва ли АБС дали си работи изрядно??????? Щото наскоро ми светеха лампите ръчна и АБС, че даже и еърбеците но тва щото имах проблем с генератора. Може и при теб да е нещо с тока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 23 Май, 2011 Виж си за всеки случай задните стопове дали светят и въобще задните светлини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheto.st 0 #5 Отговорено 23 Май, 2011 (Редактирано) Ей сега ще проверя светлините иначе изключвах датчика който е в казанчето давах го на късо продължава да свети !! Иначе пробва ли АБС дали си работи изрядно??????? Щото наскоро ми светеха лампите ръчна и АБС, че даже и еърбеците но тва щото имах проблем с генератора. Може и при теб да е нещо с тока Нема как да работи изрядно тои просто не работи !! сурка ми гуми яко като се засиля иначе има железни спирачки а без АБС пулна боза !! Редактирано 23 Май, 2011 от kytila 9. Ð�Ñ�ма нужда от два поÑ�та един Ñ�лед друг! Има бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 23 Май, 2011 Кво става колега много се забави с проверката-коя крушка беше изгоряла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stretford 25 #7 Отговорено 23 Май, 2011 Колега,при мен се беше получил абсолютно същия проблем.Оказа се АБС модула,смених го и всичко е 6 сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheto.st 0 #8 Отговорено 24 Май, 2011 (Редактирано) Няма изгоряли всичко свети .. проблема си остава ужас !!! какъв е тоа модул и каде се намира кви пари е малко инфо ще ми дадеш ли колега ... благодаря ти !!!! Редактирано 24 Май, 2011 от kytila 9. Ð�Ñ�ма нужда от два поÑ�та един Ñ�лед друг! Има бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 24 Май, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=59456&st=0&p=1057200718&hl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове