Jump to content
12345

хонда сивик 2002-3-4г.

Recommended Posts

Здравейте...Аз съм нов член във вашия форум,но още нямам хонда :(( Насочил съм се към хонда сивик 2002-3-4г.Гледам,че в мобиле най-често срещаните двигатели са 1,4/1,6 и 1,7дц.Бих желал да чуя вашето мнение за тази генерация на хонда и да ме насочите към някой от горепосочените двигатели.Интересуват ме горе-долу разходи за първоначално обслужване (всички ролки, ремъци и филтри),както и средни ориентировъчни разходи на гориво на тези двигатели.Няма кола,която да не се чупи и също ме интересуват най-често срещани проблеми на хонда при тези двигатели.Благодаря на всички,които ще изкажат мнението си и ще ме насочат към правилния избор :)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро взех сивик 1.4 2005 г.Масло, филтри(маслен, горивен,въздушен и поленови), работа - около 400 лева.Ангренажа, ремък , водна помпа по цени тук ще ти излезе още 500.В официален сервиз тая сметка общо ще ти е към 1200-1300 лв.От там нататък зависи от конкретния автомобил - състояние.При мен по ходова част - шарнири, тампони, биалетки и т.н.т отпред 360 лви за отзад още 80-90 .Успех с покупката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето Тук подобна тема;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...