ObiChLiFk0 495 #41 Отговорено 24 Май, 2011 и да не правя нова тема ще пиша тук Дайте скоро да направим я едно плажно парти или дето беше офертата за зеленото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #42 Отговорено 24 Май, 2011 Наистина се получи много добре,евала на пича с мицубишито,по-добра пилотна кола нямаше как да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NANI 19 #43 Отговорено 24 Май, 2011 Евала за идеята колеги,дайте някоя снимка,или клипче да се покефим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plam3n4o 2 #44 Отговорено 24 Май, 2011 Съжалявам но не ми позволява да качвам снимки... ;( ако искате намерете ме във фейсбук,там ги има.Пиша се Пламен Йорданов . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #45 Отговорено 24 Май, 2011 Колеги от Пловдив може да ударите едно рамо на друг колега от Пловдив - Бал в Пловдив 25 - трябват ми Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #46 Отговорено 24 Май, 2011 Моля момичето със снимките да ме добави в скайп " kras3n " за да получа снимките на рар в цял формат Благодаря.А след като излезе видеото на момичето и снимките ще гледам да ги кача тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #47 Отговорено 24 Май, 2011 Добреееее Момчетаааааа хареса ми колоната на ХЕИ-то ...вие май само повод за збирка си търсите :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #48 Отговорено 25 Май, 2011 Ок добавям ... който иска снимките в оригиналния формат да ми драсне едно ЛС довечера ще ви ги разпратя Поводи за сбирки винаги могат да се намерят ...плаж...зелено или кафе важното е фън да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
White`DeviL 9 #49 Отговорено 25 Май, 2011 Много добре се е получило колеги поздравления. Предния ден карах братовчед ми и стана една мини колона от 3 Хонди 5та генерация. Хеч, Купе и Седан без да се познаваме(запознахме се) ефектно се получи. А когато вие сте правили колона, ние събрахме погледите на паркинга на Метро със Скайлайна. Даже сестра ми пита защо имало само Х5-ци и Х-6ци Благодаря отново на Данчо ако чете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #50 Отговорено 25 Май, 2011 Ок добавям ... който иска снимките в оригиналния формат да ми драсне едно ЛС довечера ще ви ги разпратя Поводи за сбирки винаги могат да се намерят ...плаж...зелено или кафе важното е фън да има Качи снимките и тук, всички да ги разгледаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #51 Отговорено 25 Май, 2011 Ок добавям ... който иска снимките в оригиналния формат да ми драсне едно ЛС довечера ще ви ги разпратя Поводи за сбирки винаги могат да се намерят ...плаж...зелено или кафе важното е фън да има Качи снимките и тук, всички да ги разгледаме качени са виж малко по назад в темата Пратил съм ЛС още 1-вия ден но довечера имаме Хонда сбирка на Младост игрищата на който му се идва да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове