NOOB 0 #1 Публикувано 16 Май, 2011 Здравейте колеги, Искам да попитам възможно ли е да се сложи климатик на автомобила ми (фабрично е без).Ако да, какви опции имам и колко ще ми излезе горе-долу? Ако някой е правил подобно нещо в София, ще съм благодарен да ме насочите към добър сервиз.Колата е Honda Civic Coupe – 2002 година - DX. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #2 Отговорено 16 Май, 2011 Здравей, колега! Не искам да те разочаровам с тези думи, но и аз бях пуснал една темичка относно климатиците и не получих нито един пост в отговор. А ставаше въпрос уж за най-разпространения модел - Сивик. Явно интересът тук е в купува - продава и производните ...Съветвам те да си намериш алтернативни варианти, да питаш тук-там и да намериш решение при доказани фирми за монтаж на климатици. Дано някой да ме опровергае и да получиш задоволителни отговори. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 16 Май, 2011 Не е никак трудно,стига да си намериш климатик от кола донор.Не съм 100% сигурен ,но най -вероятно ще стане и от хетчбек .Цената е според това за колко ще намериш самият климатик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOOB 0 #4 Отговорено 18 Май, 2011 Ако смятате, че може, от каква точно хонда да търся? Как да разбера кои са съвместими? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове