Jump to content
Wish

Търси се...

Recommended Posts

Здравейте приятели :).Предстой ни сватба (с мойта Хондаджийка ;)),след около 4 месеца и ни трябват професионални видео,фотооператор и DJ за сватбата.Вчера ходихме да се записваме за ритулана зала и бяхме засипани от рекламни брошурки, дипляни и календари на фирми занимаващи се с това.Въпроса е че нещо "фирмаджийте" не са ни много по вкуса нито на мен, нито на изгората ми :).Та питането ми е дали има някой колега (или има познат) който се занимава с подобни дейности да се обажда,и ако се съгласуват мнения и възгледи ще бъде почерпен и възнаграден.Очаквам оферти и за ресторант за въпросното мероприятие:).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако искаш да те снима (фотограф) колега хондаджия в частност аз :) ама виждам че си от Божурище а аз от Пловдив и не знам до колко ще е финасово рентабилно за тебе :) Инак имам и колега видеооператор в София мога да ти дам негов телефон да се видите да ти покаже кво що и ако ви хареса.... за момчето гарантирам снимал съм доста сватби в Пловдив с него преди да се премести в София и наистина ще имате хубаво видео, а за фотограф вие ще си решите :) .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти препоръчам http://www.profilestudio.net.

Освен че са много добри, са и големи пичове с които може и на маса да намериш общ език :D . Всеки от фотографите има портфолио в сайта, също и цените за всички услуги са обявени ясно. И да не се спреш на тях си струва да им разгледаш работата, кефят яко с професионализма си :worthy: . Успех с избора и много хубави емоции на празника :bye: !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивите и пожеланията ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...