kikisa5 0 #1 Публикувано 14 Май, 2011 Ще си отварям двигателя и имам мерак да го тунинговам малко не говоря за смяна глава или не6от такова сварзано с мн пари,имам предвид нещо по малко незнам точно какво затова ще сам благодарен ако някои ми помогне с предложения,(вал,клапани)нещо да се смени за повече мощност колара сичко е сток освен генерация+колектори и ако преложенияра са допалнени с цени ще сам много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #2 Отговорено 14 Май, 2011 Пилене на главата около 2 десети цена около 20лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 14 Май, 2011 (Редактирано) Може и портване, но за цена ще те излъжа.Не е много. Редактирано 14 Май, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #4 Отговорено 16 Май, 2011 (Редактирано) Не се занимавай с портване. Портването е евтино само при бай Петкан в гаража или на терасата му. Хваща дремела и почва да пили докато на разстояние 3-4 метра от главата портовете видимо изглеждат по-големи от стоковите. Щото колкото по-голямо...толкова по убаво Хората портват доста сериозни конфигурации. При стокова D15B7 ефекта ще е загуба на време и абсолютно неясен.Ако искаш да направиш нещо по тази кола с малко пари провери в нета за D15B7 с разпределителен вал от D16A6. Шлайфай главата 5-6 десети (ако не е шлайфана преди теб), за да повишиш степента на сгъстяване малко, сложи един вал от D16A6 и толкова. Не очаквай да излетиш. Ще ти трябва и ролка за разпредел. вал от D16y8 поради разлика от 4.75 градуса, което май е половин зъб. Имай предвид, че това съм го чел и не съм го правил лично, ама вярвам, че става защото не са го писали един или двама човека, а доста. Някои казват, че напълно си заслужава предвид малкото инвестиции.Рови повече в google. Хората са ги правили тези неща преди много години и са изписали тонове.Успех Редактирано 16 Май, 2011 от Radeon4o 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #5 Отговорено 16 Май, 2011 Чувал съм ,че с бутала от Д13 се повишава степента на сгъстяване не знам обаче до колко е вярно и възможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове