Марадона 0 #1 Публикувано 10 Май, 2011 Хора помогнете ми , карам мотор ЦБР 929 РР и си изгубих ключа на моторчето оказа се , че патрона е занитен за рамката и нямам представа как ще се свали . Знаете ли каде може да ми направят ключ без да се сваля патрона . Предварително много Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 10 Май, 2011 0888642747-Koстадинskype- klucharПисах му на скаипа каза че не е невъзможно, и тои е от софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 10 Май, 2011 При наличието на някави документи и най важното една пластинка , която стои на халката на ключа при някои....може и да се направи нещо , но ме съмнява да ги имаш.Не е занитен партона , а е със скъсани болтове , за да не може всеки да си го свали и подкара мотора.Коя година е производство? Защото ако има Чип си се наиграл яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Марадона 0 #4 Отговорено 10 Май, 2011 ключа е без чип , за документи имам . и не са болтове а са нитове и проблема е в това , че рзатоянието е малко за да се вкара секач или нещо да се махнат . Мерси все пак за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 10 Май, 2011 Не вярвам да са нитове.Трябва да са болтове със скъсани глави.От другата страна виждаш ли нит ако е?Направи 2-3 снимки и ще ти кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #6 Отговорено 10 Май, 2011 Виж писал съм ти в другата тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Марадона 0 #7 Отговорено 11 Май, 2011 Благодаря момчета , че отделихте от времето си за да ми отговорите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове