Jump to content
Izanagi

Трябва ми Vin на Civic 6 ген. без ABS

Recommended Posts

Ако някой има 6-та генерация Сивик без ABS , ще съм му много благодарен да погледне надписа на спирачната помпа откъм калника и ако е 7/8 да ми даде вина на колата. Трябва да си поръчам ремонтен комплект за помпата, а моята кола я няма в щатите и не ми разпознава вина.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега аз съм с 6-та генерация,довечера като свърша работа ще погледна помпата,не знам дали е 7/8 но ще погледна и ще пиша! :)

Редактирано от kytila
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хайде бе хора, само една 6-та генерация без ABS ли има, а и с ABS да е, само да е 7/8 помпата.

Това е спирачната помпа на 5-та генерация, на 6-та надписа с рамера е от другата страна.

Публикувано изображение

Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За който не е разбрал, vin е номер на рама.Хайде, не ям винове, може и на лични.Трябва ми за да си намеря парт номера на частта и да си я поръчам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ръководството на EJ6/7/8 има примерни винове за всички нива на оборудване за всички години, но не знам това 7/8 какво означава. Ако искаш погледни там дали ще можеш да се ориентираш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става така, там мога да видя какво значи вина на колата ми, но не и да си генерирам вин.7/8" е размера на помпата ,пише го от едната страна.Хайде бе хора , до понеделник трябва да разбера номера на вторичното буталце на такава помпа какъв парт номер е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Утре ще проверя дали помпата е била такава. Иначе ето ти един вин от д14-ката JHMEJ93300S028861

Редактирано от rulemaker
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери само дали е 7/8 помпата, с която е излезнала колата от завода и кажи дали има ABS.Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

абс няма, само трябва да проверя помпата утре каква е, че не е у нас. Или айде ще изляза да видя на купето каква е и ако е 7/8 щи пиша и ВИН-а.ми на купето е 13/16 или нещо недовиждам. Каква е разликата между двете?

Редактирано от rulemaker
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи купето ти е с най-малкият размер фабрична помпа. По мои наблюдения 5та ген 1.3 и 1.5 (даже и купетата) са с такава помпа. ОБшо взето, колкото по-близка е стойността до единица (1) толкова по-голяма е помпата и обратно. Делиш 1вата цифра на втората и виждаш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

rulemaker, благодаря за опита да помогнеш.Колкото са по-големи спирачки- толкова по-голяма трябва да е и помпата.Размерите на сивик са 13/16, 7/8 и 15/16, на интегра, прелюд и акорд има 1".На Нисана имам 17/16 или 1 1/16.Продължавам да издирвам 6-та генерация със 7/8 помпа !

Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ц ц ц, ще трябва да я сменям щом е най малката възможна :lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The member Izanagi cannot receive any new messagesФен, освободи си малко пощата, имам нещо за теб :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай гайките съм направил 200 писма :DЧистя ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря LAMER, но не стана.Точно за икономик търся части, явно не се е предлагал в щатите.Трябва ми някаква 6-та генерация сивик със 7/8 помпа , която да се е продавала в щатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парт номер на цяла помпа си намирам и я има в щатите, но поради незнайни причини предното буталце го има, а задното американците не го познават по парт номер.А щом има такава помпа там , трябва да има и буталце.Затова ми трябва кола продавана там, за да видя какво буталце излиза по vin.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А твойто купе като е фабрично с помпа 7/8 що не търсиш със твоя си вин?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото помпата е различна и съм сравнявал на 2-те коли вторичните буталца и са различни.Първичните са еднакви и такова мога да си поръчам, вторичното е проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудна работа.... Д14-ките са с 13/16, Д15 икономика го няма в US, Д16 non vtec купе е с 13/16, VTI-ките сигурно са с 15/16 -ти...След фейслифта всички са с "големите" спирачки, но пък имат ABS.... то не остана :huh:п.п. Евентуално на Боби купето ако е с такава. Друга опция не виждам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има някакви купета CX или DX с такава помпа. Ама като гледам са редки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DX мисля , че е ниво на оборудване на Сивик ;) като LSi и VTi , но ако кажеш , че DX от Сивик хечбек ти върши работа ще ти дам вина ми :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжелявам за голямото забавяне,но имах злощастни проблеми и съвсем забравих,не знам колегата дали е намерил,сега погледнах мойта помпа е 7/8 ако има интерес ще му изпратя Вин :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...