Jump to content
sa6o46

Статия за Сивик 6 генерация от 2003 година

Recommended Posts

Случайно се натъкнах, дано нее пускано вече...http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/honda-civic.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда аз съм я чел тази статия няколко пъти. Интересното е, че пише че трансмисионното масло трябва да е прочутото MTF, а има хора които пълнят скоростите си с 10В-40 или друго двигателно масло, и казват че са доволни. Все още расъждавам над това какво да сложа и аз.:Dp. Иначе е доста добра статията особено за начинаещи.

Редактирано от Vasilen_Civic_SOHC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самата система VTEC представлява няколко гърбици на коляновия вал с различна височина и профил за всеки цилиндър и се управлява чрез хидравлика. :blink: :blink: :blink::worthy::bye:

Редактирано от LAMER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази статия е от поне 3 години .Относно гърбиците на "коляновия вал" :lol: доста ясно си личи, че човека писал статията май дори не е виждал Хонда по пътищата :lol: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това обаче е право в десетката: "...развили почти религиозно почитание към свещената абревиатура VTEC..." :tooth:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На там отиват нещата относно религиозното почитание... :lol: :lol:

"Над тази заветна граница обаче в моторния отсек избухва прословутият "хондовски" взрив" ... и на шофьора му потичат лигите от кеф :tooth:

Редактирано от Бай Тошо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен ми харесва как завършва статията: Познавачите ценят тези качества на компактната японка и затова употребяваните екземпляри не са никак евтини. Civic обаче си заслужава парите.

Въпреки че вече не са толко скъпи.

Редактирано от kvd74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е статията е от 2003-та, тогава не бяха евтини.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази статия е от поне 3 години .Относно гърбиците на "коляновия вал" :lol: доста ясно си личи, че човека писал статията май дори не е виждал Хонда по пътищата :lol: !

статията е от 2003, пише си в заглавието, и е доста вярна за мен, съгласен съм със всичко което пише като изключиме това за коляновия вал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре е да се избягват "тунинговани" екземпляри с неоригинални джанти, които увеличават следата. Те стоят много ефектно, но скъсяват живота на лагерите. Прочетете внимателно това друго няма какво да допълня-важи за всички модели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...