GymFlex 13 #1 Публикувано 27 Април, 2011 Имам проблем с тавана ще ме затиска още малко. И ако може да ме ориентирате къде в Пловдив може да отида да ми го оправят и да не ми съдерат кожата като цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #2 Отговорено 28 Април, 2011 (Редактирано) Имам проблем с тавана ще ме затиска още малко. И ако може да ме ориентирате къде в Пловдив може да отида да ми го оправят и да не ми съдерат кожата като цена Колега има един в кв.Кматиево аз бях при него и съм доволен взе ми 85 лева ама тавана беше свален предварително от мен . Цената за не свален таван е около 100 лева така каза майстора.Намира се в коматиево след като влезнеш в квартала хващаш по левия ръкав след спирката и караш докато стигнеш от ляво един магазин и зад него се вижда църквата и завиваш в ляво преди магазина по ул. Асенова Крепост и после 4 пресечка в ляво по ул. Поморие и на 300 метра в ляво преди една голяма коуперация има малка къща на която пише тапицер.Късмет. http://maps.google.bg/maps?hl=bg&q=map+plovdiv&ie=UTF8&hq=&hnear=%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2&gl=bg&ll=42.100228,24.707673&spn=0.007913,0.019248&z=16 Редактирано 28 Април, 2011 от Gencho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #3 Отговорено 28 Април, 2011 благодаря ти мисля че се сещам точно къде се намира ще го проверя тези дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #4 Отговорено 29 Април, 2011 аз се занимавам , но ако искаш на лични да не излезе като реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #5 Отговорено 2 Юни, 2011 Аз обаче ще направя реклама на колегата. Претапицира ми волана и съм много доволен от свършената работа. Освен това не взима скъпо, а на мен отделно ми направи отстъпка като на съфорумец http://chooby.snimka.bg/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
СТЪНИ-М 0 #6 Отговорено 3 Юли, 2011 БРАВО НА КОЛЕГАТА ОТ ПЛОВДИВ МНОГО ДОБРА РАБОТА ИМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #7 Отговорено 4 Юли, 2011 БРАВО НА КОЛЕГАТА ОТ ПЛОВДИВ МНОГО ДОБРА РАБОТА ИМА Благодаря за добрите думи на xatamoto и на колегата от Варна/твойте работи също изглеждат добре изработени/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове