Jump to content
Se†heriaL

Нещо ми тропа по кормилната уредба

Recommended Posts

Или поне така и мисля. Вчера се появи от нищото въпросното хлопане. Когато колата е в спряло положение на празен ход от време на време притропва. Също така ако навия волана и го задържа малко под напрежение почва пак да тропа. Реших, че е нещо от хидравликата тъй като течността ми е една идея над минимума и то от доста време. Само, че не знам какво може да се разтропа така.Някакви идеи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да ти изброя и на мен кво ми хлопа... Вътрешни и външни накрайници а и самата рейка ми е леко изтървала...Маншон скъсан... И нтересно от дясната страна са почти напълно здрави нещата...А може и шарнирни болове да са.

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На място при работа на ДВГ дето хлопа може да е тампон на двигателя,но като си завъртял на мах волана на място незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравеи да не ти падат оборотите и двигателя да притриса и да чука в някои тампон при западните коли в такъв момент чука в съединението между колектора и ауспуха прелюда доло е на мека връзка но за сивика незнам, тоест като завъртиш волана товариш мотора и оборотите се променят.

Редактирано от kytila
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, падат оборотите и може и да е това. Но просто изведнъж се разхлопа и за това ми стана чудно. Просто до сега го нямаше и изведнъж паля и почна да тропа.Нямам никаква представа. Мерси за отговорите все пак :)

Редактирано от kytila
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам точно същия проблем!!! На празен ход при определени обороти се чува, но не тропане, а дрънчене се едно резонанс и някоя планка вибрира някаде вкоша. Адски дразнещо. :ranting: Струва ми се, че е в зоната на рейката. Точно като някакъв резонанс на празен ход веднъж го има после го няма и така ....Двигателя в Д15б2 и тампона под помпата за хидравликата е за смяна дали ще да е от него се чудя?!?! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" Двигателя в Д15б2 и тампона под помпата за хидравликата е за смяна дали ще да е от него се чудя?!?! "Мисля , че сам си отговаряш на въпроса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...