Se†heriaL 2 #1 Публикувано 27 Април, 2011 Или поне така и мисля. Вчера се появи от нищото въпросното хлопане. Когато колата е в спряло положение на празен ход от време на време притропва. Също така ако навия волана и го задържа малко под напрежение почва пак да тропа. Реших, че е нещо от хидравликата тъй като течността ми е една идея над минимума и то от доста време. Само, че не знам какво може да се разтропа така.Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 27 Април, 2011 (Редактирано) Ами да ти изброя и на мен кво ми хлопа... Вътрешни и външни накрайници а и самата рейка ми е леко изтървала...Маншон скъсан... И нтересно от дясната страна са почти напълно здрави нещата...А може и шарнирни болове да са. Редактирано 27 Април, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #3 Отговорено 27 Април, 2011 На място при работа на ДВГ дето хлопа може да е тампон на двигателя,но като си завъртял на мах волана на място незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #4 Отговорено 28 Април, 2011 (Редактирано) здравеи да не ти падат оборотите и двигателя да притриса и да чука в някои тампон при западните коли в такъв момент чука в съединението между колектора и ауспуха прелюда доло е на мека връзка но за сивика незнам, тоест като завъртиш волана товариш мотора и оборотите се променят. Редактирано 30 Април, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #5 Отговорено 30 Април, 2011 (Редактирано) Мда, падат оборотите и може и да е това. Но просто изведнъж се разхлопа и за това ми стана чудно. Просто до сега го нямаше и изведнъж паля и почна да тропа.Нямам никаква представа. Мерси за отговорите все пак Редактирано 30 Април, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ICJ 8 #6 Отговорено 30 Април, 2011 Имам точно същия проблем!!! На празен ход при определени обороти се чува, но не тропане, а дрънчене се едно резонанс и някоя планка вибрира някаде вкоша. Адски дразнещо. Струва ми се, че е в зоната на рейката. Точно като някакъв резонанс на празен ход веднъж го има после го няма и така ....Двигателя в Д15б2 и тампона под помпата за хидравликата е за смяна дали ще да е от него се чудя?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #7 Отговорено 30 Април, 2011 " Двигателя в Д15б2 и тампона под помпата за хидравликата е за смяна дали ще да е от него се чудя?!?! "Мисля , че сам си отговаряш на въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове