Doomwisher 164 #1 Публикувано 18 Април, 2011 Здравейте колеги имам един въпрос!Добре ли ще е 60 мм генерация на Б18Ц4 Сток? Чух различни мнения, едни ми казаха че ще е ОК, а други че идва в повече ...Бих искал да видя вашите менения! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 18 Април, 2011 Добре е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 18 Април, 2011 (Редактирано) няма такова понятие като в повече всичко след колектора при тези мотори пречи ! доказано неведнъж слагай 63мм външно 60 вътрешно един готин колектор и си ти пс: Кало мн изчерпателно мнение брoйки ли трупаш Редактирано 18 Април, 2011 от EGocentric 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 18 Април, 2011 Хаха, да. Дали са ми лимит, като го стигна ме правят глобален Сега сериозно: Масова практика (доказала се) е, че на Д-серията хората монтират фи 55 външен(50 вътрешен) а на Б-серията фи 63 външен (60 вътрешен). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 18 Април, 2011 Здравейте колеги имам един въпрос!Добре ли ще е 60 мм генерация на Б18Ц4 Сток? Чух различни мнения, едни ми казаха че ще е ОК, а други че идва в повече ...Бих искал да видя вашите менения! Нали не си мислиш, че бих ти пратил нещо , което няма да ти върши работа? Също може да направиш справка и в www.Honda-tech.com и hondaswap.com - там освен, че има ужасно много информация , почти всички доработки са подплатени с динографики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #6 Отговорено 18 Април, 2011 моита е над 55 вътрешен д13 и е перфе с проходно на вход 63 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 18 Април, 2011 КАто за начало има поне 10 такива теми.Второ добре е 58-63 за това което искаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rezko 0 #8 Отговорено 26 Август, 2013 (Редактирано) Колеги аз също искам да попитам нещо във връзка с темата:Има ли начин да се направи такава генерацията на 60, която пак да извежда по бързо газовете и в същото време колата пак да е тиха (или поне относитеслно тиха), щото чесрно казано на мене ми писна от бучалници.Какви гърнета бихте препоръчали за целта?П.С. Кало, стария ти колектор е в мен :)/> Редактирано 26 Август, 2013 от Rezko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #9 Отговорено 26 Август, 2013 Колега може да я направиш тиха и на 76мм без гърнета! условието е да има турбо 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #10 Отговорено 26 Август, 2013 С качествени резонатори ( 2 бр с вата и добри спираловидни канали ) не би трябвало да има проблем да е относително тиха. Естетвено и крайното ти гърне да не е 25 лв с монтажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AnZaRe 0 #11 Отговорено 4 Септември, 2013 63 външен 60 вътрешен. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #12 Отговорено 10 Септември, 2013 звука на мотора зависи най вече от крайното гърне, резонатор може да сложиш всякакъв въпроса е крайното гърне да е хубаво на 60 тръби с хубаво крайно гърне ще извади плътен и нисък шум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове