Ekzotik 2 #1 Публикувано 16 Април, 2011 Предстои ми да закупя джанти 16/50/205 ет 35 като хондата ми е сивик 6 с завоското окачване. Има ли вероятност да ми опират при пълен ляв/десен,ще стърчат извън калниците и при натоварени 5 човека в калата,като мина през някоя дупка,да не стане грозна картинка...... Ако някои е карал с такива джанти нека сподели Поздрави на Всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #2 Отговорено 16 Април, 2011 Такива джанти няма, май питаш за гумите .Карал съм с 55 отзад и ми опира в калниците, с това мога да ти помогна, иначе за широчината няма проблем, аз съм сега с 205 и всичко е ок, единствената разлика е че са мойте са на 45, но има доста разстояние до калника.Поздраяви дано малко да съм те оринтирал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #3 Отговорено 16 Април, 2011 (Редактирано) Значи ако си сложа 16-ските с гума на 50 ще ми опира в калниците така ли? Редактирано 16 Април, 2011 от atoma 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 16 Април, 2011 Аз смятам че на 50 няма да опира, но това аз какво мисля и кое е правилното и вярното, пробабли има разминаване, вадя си извода от там че като си погледан разстоението между задния калник и гумата може и на 60 да стане, но това може да е заблуждаващо, добре де има сумати и хора къде са с 16" те нещо няма ли да кажат? Знам че и гуми на 215 за предни не стават с ет на джантата 35 и 7j стърже мъжката. Няма ли кой във Варна да ти хелпне за малко да смениш да провериш, виж драсни във форума на БМВ, те там малките има са 16" предполагам ще намериш някой колега да ти даде за малко някоя джанта (двойка) да покараш да видиш как е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #5 Отговорено 17 Април, 2011 (Редактирано) Да разбирам ли че ти си карал със 16 на 55 отзад или това е ставало дума за 15??? Редактирано 17 Април, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Има бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 17 Април, 2011 Преди 2 дена сложих моите. Джанти 16", 7.5J, ЕТ37 с гуми 205/45/16. Като гледам колко място остава до калника, ще влезе и гума с височина 50, и то без да се притесняваш че ще опре някаде, НО! твоите джанти са малко по-изнесени навън (ЕТ35), така че проблем може и да има. Не знам дали това ще ти помогне, но все пак е нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #7 Отговорено 17 Април, 2011 (Редактирано) Мерси колега все е някаква насока,а с колко ти влиза по навътре джантата ??? Редактирано 17 Април, 2011 от atoma 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #8 Отговорено 18 Април, 2011 Мии, не знам как мога да го измеря точно, ако искаш ще снимам с телефона предните и задните за да добиеш представа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #9 Отговорено 18 Април, 2011 Мии, не знам как мога да го измеря точно, ако искаш ще снимам с телефона предните и задните за да добиеш представа. Ако не те затруднява Колега ще съм мн благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #10 Отговорено 21 Април, 2011 Съжалявам за забавянето, не съм се прибирал от 2 дена. Ето разгледай: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #11 Отговорено 21 Април, 2011 няма да имаш проблем с този размер гуми и заводско окачване. На мен 205/45/17 не ми опират никъде а са с 5мм по-голям диаметър от избраните от теб. Все пак виж само офсета на джантите как ще ти дойде за да се подсигуриш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #12 Отговорено 24 Април, 2011 (Редактирано) Редактирано 25 Април, 2011 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #13 Отговорено 24 Април, 2011 А Колегите от Варна могат ли да ме насочат от къде мога да си взема шпилки за джантите? Трябват ми с 5 мм по дълги..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #14 Отговорено 24 Април, 2011 Така колеги въпроса вече е ясен! Наложих джантите влязаха паснаха не опираха никаде единственото е,че джанта на 7,5дж и ет 35 не пасва на Сивик 6 Стърчаха от калниците 2см! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #15 Отговорено 24 Април, 2011 (Редактирано) Сигурен ли си че ЕТ-то е 35, щото аз карам с ет13 и ми стърчат толкова, или айде малко повече може да е. Редактирано 24 Април, 2011 от rulemaker 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #16 Отговорено 24 Април, 2011 ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #17 Отговорено 24 Април, 2011 Странна работа, на тия ЕТ-то им е 13. Да не си с някакви фланци. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #18 Отговорено 25 Април, 2011 Мене ми се струва че петата генерация има по-дълбок калник. Преди време продадох старите си джанти с ЕТ15, 7J , на един пич с пета генерация и стояха доста по-навътре отколкото на 6-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #19 Отговорено 25 Април, 2011 А със какво ет трябва да са джантите на 7 дж за да не излизат от калниците???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #20 Отговорено 25 Април, 2011 Тук купето е със 7,5 и ЕТ35 или ЕТ38, не помня точно (разликата между 35 и 38 е 3мм така че не мисля, че е от значение) и не стърчат изобщо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildcats 11 #21 Отговорено 25 Април, 2011 (Редактирано) http://img823.imageshack.us/i/img2162us.jpg/7дж ет35 сток Редактирано 25 Април, 2011 от wildcats Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #22 Отговорено 26 Април, 2011 А стига бе Аз вчера слагах 7,5дж на 35 ет така пишеше на джантата лично погеднах и стърчаха от калниците..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #23 Отговорено 8 Май, 2011 Дилемата ми е решена. Взех си 15 на 6,5ДЖ ет35 с гуми 195/50/15 мн добре паснаха. Даже ако някои каже как се качват снимки мода да кача няколко..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #24 Отговорено 8 Май, 2011 (Редактирано) Ето ги джантетата кажете по едно мнение ;)http://tinypic.com/view.php?pic=27xqavl&s=7http://tinypic.com/view.php?pic=2mnncw2&s=7http://tinypic.com/view.php?pic=2enwbkm&s=7 Редактирано 8 Май, 2011 от Ekzotik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildcats 11 #25 Отговорено 8 Май, 2011 Честита придобивка!Много добре се е получило, лично на мен много ми допадат!!! Дано и теб те радват дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #26 Отговорено 11 Май, 2011 Честита придобивка!Много добре се е получило, лично на мен много ми допадат!!! Дано и теб те радват дълго Дай Боже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #27 Отговорено 12 Май, 2011 Ей чак аз се зарадвах като си намери джанти, браво - много са готини и това е хубаво,че нямамш проблеми с размера.Остана да почерпиш. Ако ми омръзнат мойте 16" може си ги разменим за по 1 сезон .п.п Да не е някой пак да ми изтрие мнението,че не било по темата, ще кажа че и да беше си взел 16 на 50 нямаше да е фатално, но така е по -добре, избрал си правилния вариант, има един фактор, който се нарича пътища в булгария.15" е златната среда по мойто мнение, за нормален градски автомобил . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове