Jump to content
Street-warrioR

Коя е кутията с най-къси скорости?

Recommended Posts

Ако погледнеш мнението ми за 4та скорост.... 200км/ч то това беше със скорости от CRX и файнъл 4.437 :( ще ти трябват обороти малко да пуснеш :( в момента рекса ми е със същия сетъп на 2ра вдигам около 90 :( 3та изключва на 130 :honda: :honda: :honda: Ама съм сток ECU като пусна оборотки до 8000 ще се пооправят нещата 3та ще иде близо 150 ... :worthy: 2ра - близо 100 :worthy:

Редактирано от kytila
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�. При �ледващо нарушение �ледва наказание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тва ми е интересно! Щото аз и сега си правя 100-110 на 2ра и 140-150 на 3та в зависимост от превключването! Прекъсвача е на 8200, но обикновено превключвам към 7600-7800К! Ще ми се при гонка да сменям за 4та на 130-135 - нещо такова!

Редактирано от kytila
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�. При �ледващо нарушение �ледва наказание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми значи си се насочил към правилния вариант.... Якото на рексови скорости със 4.4 файнъл е че колата ускорява яко дори на 4та :( (5та не я броя понеже аз съм сис сложил дълга 5та за икономия ....)

Редактирано от kytila

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тва ми е целта - ускорението! То и мойта 5та ще си е стандартната дълга заради отсечката Враца/София :(

Редактирано от kytila

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъъъ никъде не видях за 6ген много инфо за скоростите :) Смисъл аз съм с Д14-ка и по каталог дават за Д14А3,че файнъла е 4.44Та въпроса ми е дали найстина е така ?Благодаря и поздрави :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъъъ никъде не видях за 6ген много инфо за скоростите :) Смисъл аз съм с Д14-ка и по каталог дават за Д14А3,че файнъла е 4.44Та въпроса ми е дали найстина е така ?Благодаря и поздрави :D

Толкова е 4,4.Аз съм с такъв диф и такава пета и рексови предавки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На д14а3 файнъла е 4.25, все пак имам такава кутия в гаража.

Ето и една табличка с малко предавателни числа и примери за наредени кутии

Публикувано изображение

Редактирано от rulemaker
  • Нагоре 1
  • Надолу 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да разбирам че освен Д14А2 в Сивик Аеродек и Д14А3 в Сивик Хеч е с такъв файнъл ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за това питах и аз, демек д14а3 4,25файнъл и 0,702пета такива ли са стойностите.

Редактирано от Balinkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руле,признавам се за сгрешил!!!От Д14А2 ми са дифа и петата....Забравил съм вече....

Е нищо де, на всеки се случва. Иначе де да беше и на а3 дифа 4.4 ...Ето и една полезна програмка за предавателни числа на хонда http://www.zealautowerks.com/transcalc.php
  • Нагоре 2
  • Надолу 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях във форума на Д-серийте,че Д14а3 е със FD=4,058 ,a D14a4 е със 4,250 на което не мога да му намеря логиката,ако само една гарнитурка на дросела им е разликата 75hp и 90hp :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...