pikaso906 168 #1 Публикувано 7 Април, 2011 (Редактирано) Колеги карам ПрелЮд 4 ген. и сега не мога да я отклЮча може ли някой колега със софийски прелЮд да ми ослужи с клЮч да мога да си отклЮча. п.п.Нямам буквата преди "я" и за това не я пиша. Редактирано 7 Април, 2011 от atoma Къде Ñ� нÑ�маш колега на клавиатурата или???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 7 Април, 2011 еее джамбазките номера не ги ли знаеш ,правиш си един шиш!Ще прецениш колко дълъг ти трябва,извиваш го като кук-а!След това подгъваш гумата отгорес един нож и дърпъш стъклото към теб! Вкарваш шиш-а и дърпаш дръжката...Ако ти се вижда сложно викни си ключар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 7 Април, 2011 На тоя мръсник никога няма да му дам 100лв да ми отключи колата ще пробвам със шиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 7 Април, 2011 само внимаваи с гумената лаисна,подложи парцал под ножа да не срежеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 7 Април, 2011 Колега внимавай да не пукнеш прозореца.пс: Ю-то се намира на бутон \ от клавиатурата, на фонетичната и на бутон Z на БДС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #6 Отговорено 7 Април, 2011 Чакай,недей така да не чупиш джама!И аз съм се заключвал,решението е следното.Тел около 80см. накрая угъната като кука,след което взимаш парцал подлагаш го в горния десен ъгъл да не надереш боята и с отверката открехваш вратата,колкото да влезе тела с него дърпаш отвтре дражката и отваряш! Така ми взеха 40 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #7 Отговорено 7 Април, 2011 Колеги карам ПрелЮд 4 ген. и сега не мога да я отклЮча може ли някой колега със софийски прелЮд да ми ослужи с клЮч да мога да си отклЮча. п.п.Нямам буквата преди "я" и за това не я пиша. http://vbox7.com/play:858cb412 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #8 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) Еха де да беше и моита с такъв механизъм.Жалко ,че нямат ничо общо Редактирано 7 Април, 2011 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 7 Април, 2011 ...e Прелюда как ще стане номера с тва въженце че не разбрах или пък на моя Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #10 Отговорено 7 Април, 2011 Стой!! Не пипайВикаш професионален ключар те все пак имат (трябва да имат) шперцове!Идва ключаря, вади една огромна ръждясала права отверка, завира я, обляга я на рамката на вратата на ГОЛО и напъва яко. Вади една възглавничка (от тези пърдящите от куко магазин) и надува докато луфта е достатъчно голям да си пъхне китката, е после ще е разпърдяна врата и при движение ще шуми яало но кв'о пък? След това вади заготовка (едно руло ръждива тел) и си прави "ласо".... и готово,,,,,40/50лв и кой от къде е.А иначе ако сам си го правиш пъхаш две една зад друга фонокарти, един клин м/у двете, внимаваш да не и халката и пускаш примката.Това е горе долу ако си сам в гората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #11 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) Потърси Pick lock Ето виж тук - ЦЪК ! Редактирано 7 Април, 2011 от Felix Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #12 Отговорено 7 Април, 2011 Колега ето тук се напъва съвсем леко с отверка и парцалче отдолу за да не одраскаш боята, колкото да влезне кукичката на края на телта, както са ти казали колегите.Телта трябва да е стоманизирана за да стане най-добре. Аз лично два пъти съм си отварял колата по този начин.Ако беше наблизо ще ти я отворя за 1 мин. . Uploaded with ImageShack.us 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
владсан 0 #13 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) колега, кофти случка, но аз ли не разбрах или - и кво от това, ако има колега с друг Прелюд... ключовете еднакви ли са Редактирано 7 Април, 2011 от владсан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #14 Отговорено 7 Април, 2011 Колеги благодаря за съветите ,но я отворихме.Един автоджамбаз помогна.Малко я ожули ама му дадог 20лв е 100 като за клиучарите при нас.п.п.Аз четох преди ,че един колега така се заключи и искаше клиуч та си мисля,че може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #15 Отговорено 7 Април, 2011 Е как няма да я ужули и огъне нали е професионалист чикиджията му с чикиджиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове