Steinberg 2 #1 Публикувано 6 Април, 2011 Здравейте!За някой въпроса ми може да е много глупав, но аз все пак да си попитам.Интересува ме има ли осезаема или голяма разлика във вървежа на трите мотора, на Сивик с - 90, 115 и 125 коня ?Ако може да се сравнът всеки със всеки. Може и да се дават някакви примери и времена.Благодаря на всички които имат и дадът своето мнение. Съжалявам ако има подобна тема.Поздрави Иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 6 Април, 2011 ...от 90 и 125 разликата наистина е осезаема другия 115 е по средата .Освен да намериш каталожни данни незнам някой да си е играл да замерва времена на 90кс. на 400м примерно или на километър...а и не си казал в каква генерация са двигателите.Тоя 115 предполагам е за 6-та ами другите може и да са 4-та или 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Steinberg 2 #3 Отговорено 6 Април, 2011 Става дума за 6-та генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #4 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) Освен по-малкия данък аз лично не смятам ,че 90 има някави предимства пред 115 и 125. Аз карам Д15З6(115кс) и сам доволен като разход и като вървене няма проблеми примерно като искаш да изпревариш някой камион или тир извънградско. А 125кс особено купе си е класичка А що се отнася до вървене ВТИ му е майката.П.П. По начина по който, си формулирал темата мисля ,че е по-подходяща за рездел общи дискусии.(лично мнение разбира се) Редактирано 6 Април, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 6 Април, 2011 Има осезаема разлика колега, при условие, че всичите са без модификации, и тя си е нещо нормално както за време за ускорение от 0 до 100, така и на 402,33 (ако изобщо това питаш, защото не е ясно) В данъка има най-голяма разлика Питай по-конкретно. Например сивика с 90 конски сили до колкото знам е една от малкото сериини четириколесни с 1,5 литра мотор в света (поне за времето си), която достига 100км/ч за под 10 секунди, но това е за Сивик 5-та генерация, а теб те интересува 6-та И трите двигателя могат са приятни за каране, но всичо е субективно усещане индивидуално за всеки. Какво конкретно те интересува, защото така зададен въпроса ти има отговори състоящи се в него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) И освен чистата мощност на двигателя има и други фактори, които да спомагат колите с повечко коне да бягат повече от тези с по-малко коне. Естествено тея фактори лесно могат да се изравнят, но щом говорим за стокови коли определено с повечкото коне тичат по-бързо Редактирано 6 Април, 2011 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Steinberg 2 #7 Отговорено 8 Април, 2011 Благодаря ви много за отговорите Получих нужната информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове