Jump to content
Veseliq

От къде да си намеря баласти за ксеноните (с форма като фабричните)?

Recommended Posts

Имах проблем с фаровете, който се оказа, че са вече скапали се баласти на ксеноните. В сервиза на Юбико ми сложиха временно да си карам колата с неоригинални баласти от Цивик, които обаче не са със същата форма и не се закрепят добре на фара отзад.Качествени баласти за D2S/R крушки в ebay има по 20-30 паунда парчето, китайски има по 20-30лв парчето, но не са същите като размер и форма като оригиналните. Оригинални нови баласти са нереалистично скъпи, така че това, което търся е чифт баласти, които да паснат на мястото на оригиналните и да са на приемлива цена. Може такива от ударен акорд (от морга) или просто някаква друга марка, които правят афтърмаркет части. Ако някой от вас продава или знае къде мога да пожъна успех с търсенето, ще съм безкрайно благодарен.Също така пазя оригиналните си баласти - ако може да се ремонитират, да се смени в тях електрониката - това е опция! Просто аз не разбирам - дали е възможно, дали е оптимално, ако някой от вас се занимава с такива работи, нека ме посъветва най-доброто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Здрасти колега, пожелавам ти успех в търсенето. Сещам се, че една две снимки биха подсетили някой, че ги е виждал някъде, но не знае, че са за такава кола примерно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора. Когато се прибера довечера у нас ще снимам старите си баласти и ще ги пусна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Защо не попиташ тук, тук или тук. Все някой от комплектите ще стане. В много краен случай може с предходник от обикновен баласт към D2S/R крушка. Нещо от сорта:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прикачам снимка на оригинален баласт. Митсубиши Електрик е.

@user, прочети първото ми мнение и заглавието на темата. Искам баласт с форма като ОРИГИНАЛНИЯ, както съм писал, че съм наясно с универсалните афтър маркет баласти. И мерси за линковете все пак - ще се обадя, просто като ги гледам нямат много общо с оригиналния...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...