QcK 4 #1 Публикувано 3 Април, 2011 Здравейте трябва да долея масло понеже имах малък теч и един колега от роувър форума ми даде същото масло като моето,но на около 2г. проблем ли е да долея от него?Тубичката е отваряна та не е запечатано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 3 Април, 2011 Нищо му няма,наливай без да се притесняваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktora1983 12 #3 Отговорено 3 Април, 2011 До колкото съм запозна до 3 години след отваряне на тубата, маслото е годно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 3 Април, 2011 До колкото съм запозна до 3 години след отваряне на тубата, маслото е годно И ако е наливно масло в бидон а на махленското магазинче не върви мноо маслото. следи срока и после 62,7 литра у боклука .Дилема QcK сипвай си маслото и си карай колата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
QcK 4 #5 Отговорено 3 Април, 2011 Мерси за инфото днес долях утре ще замеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogul 0 #6 Отговорено 6 Април, 2011 2 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове