Jump to content
drakula

За празника 1 април

Recommended Posts

Честит 1 април на всички,но най-вече на славните Хондаджии от града на хумора и сатирата Terorista,AMD,Hondю,Lamer и всички други знайни и незнайни Хондаманияци от Габрово:D:D:D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник колеги,Успяха ли да ви претнат днес. Разкажете да се посмеем на воля :D Аз съм 1ви:Отивам си аз на работа сутринта и към 9 часа началника на склада ни вика:В 10:15 оперативка...И разправя, че сменяваме системата на работа и вече заявките ще са само в петък, но днес ще е много натоварено. дава ми един чаршав с 45 позиций и по 300 бройки средно с уговорката, че трябва да дам газ до ламарината, че "каквото го няма ще дойде днес или утре, докато се отработи системата" :P Почвам аз там платки, стикери, винтове... и имаме в склада по 200-250 а пише по 2 хиляди заявка. 2 часа по-късно съм на 32ра позиция, което за служител на 3 месеца си е рекорд, слиза мениджърката и ме кара да и прочета заявката. От и за кой е, кой номер е и коя дата е. А тя е с дата 01,04,2010 !!! А даже не съм и погледнал. Толкова бях изгърмял, че чета датата и не зацепвам.Тя ме пита: Коя сме дата?Аз: 1ви април, поглеждайки в часовника. После вика началника на склада пита " А 1ви април е ден на? И аз-петък ;) 5 мин не мога да зацепя къде е базика и как са ме метнали. :lol: :lol: :lol: :lol: После отидох да пуша без да питам а те ми се хилят...В общи линий беше добър майтап, даже ме похвалиха, че не съм убъркал нито една бройка и съм поставил рекорд :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...