Jump to content
stasko0o

Едно бръмчене на ЦРВ помощ

Recommended Posts

Здравейте колеги здобих се с още една машина от нашата марка ЦРВ 2003 I-vtec обаче има нещо което много ме дразни като го запалиш и се чува едно като жужене долу до волана има место за допълнителни копчета едното е като перфорирано и явно жужи от него не може да се отвори явно е нещо с парното защото като се пусне парното и загрее спира да се чува,колегите с црв да кажат има ли го при тях защото говорих в един сервиз и момчетата казаха че при сички е така ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, и аз го имам. Също много ме дразни но в сервиза на Хонда ми казаха да свиквам:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това е датчика на климатроника.Казаха ми да го продухам и ще се оправи.

Редактирано от ANDRESHKO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ланчата имаше подобно дето върти и смучи въздух за да отчита температурата му в купето, продухаи го щото се нагълтва с прах , незнам добра идея ли е да се напръска с ВД в началото ще помогне ама после ще полепне още повече прах по него, няма ли начин да се разглоби все пак не се е родило там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това дето върти и смуче въздух,е едно малко вентилаторче,което е закрепено с две рапидки на кората под таблото, инаистина събира прах и започва да жужи.Бях тръгнал да го почиствам но за да развия тези рапидки трябва да се свали кората.Опитах да я сваля но се запъна нещо и за да не я счупа се отказах. Някой ако знае как се сваля да каже ,че не е хубаво да блокира това моторче защото може да почне да ебава температурния датчик.Между другото както каза колегата по горе ,пръснах леко с ъс спрей,обаче беше времено решение.Почна да се лепи повече прах и пак същото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега потърси в You Tube всичко е обяснено подробно.Моето го свалих и смазах с грес за лагери и заспа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ще потърся, но мисълта ми беше, ако можеш да кажеш по на кратко, как се сваля тази кора за да не се счупи. Щом си го оправил твоито значи си я свалял и ако споделиш ще икономисам доста време в търсене в ютуб.Благодаря ти предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега по лесно е да ти го сваля и оправя отколкото да обяснявам.Трудно ми е да поствам линкове. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...