panscheto90 1 #1 Публикувано 25 Март, 2011 (Редактирано) здравейте. какво масло да сипя на скоросната кутия защото в един сервиз по каталог пише да се сипва двигателно масл. благодаря предварително Редактирано 25 Март, 2011 от panscheto90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 25 Март, 2011 Точно така колега. 10W40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightmare0123 3 #3 Отговорено 2 Април, 2011 А някаква марка да кажете, защото все по-често се появяват нови и нови боклуци на пазара.Моят двигател е Д16А8 с Л3 скоростна кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #4 Отговорено 2 Април, 2011 Аз съм с мотул 15/50 на скоростната си кутия! Казват че, е добре да се кара с двигателно масло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 2 Април, 2011 (Редактирано) Е как скоростна с двигателно? Това за първи път го чувам... да зема и аз да наливам в такъв случай? Редактирано 2 Април, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 2 Април, 2011 Майтап ли си правиш или трепеш рибата с нова лопата??? П.П. MTF за ръчни-те и ATF за автомата, като първото е почти двигателно - полусинтетика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #7 Отговорено 5 Април, 2011 MTF-a е почти като двигателно, но само на вискозитет иначе е много различно като противоизносни свойства - бъкано е с присадки приоритетно противозадирни присадки на база дитиофосфати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове