M&M 236 #1 Публикувано 22 Март, 2011 (Редактирано) Нека в темата се споделят имена на хора ,който сте чували и са ви допаднали като звучене и символика.За награда някой ще е кръсники без извращения моля Редактирано 22 Март, 2011 от M&M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 22 Март, 2011 За момче, за момиче ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 22 Март, 2011 Изабела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #4 Отговорено 22 Март, 2011 Инна !! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 22 Март, 2011 Преслава, Деница, Денислав, Кристиян и разбирасе за къде без Виктор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 22 Март, 2011 (Редактирано) Ая, Ема, Мина, Габриела, Рая, Василена...Момчил, Тео, Мартин, Горан, Михаил, Борис.... Редактирано 22 Март, 2011 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 22 Март, 2011 Борко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #8 Отговорено 22 Март, 2011 Екатерина, Валентина, Симона, Вилислава, Миглена, Христина и за момчета: Христофор, Крум, Калоян,Климент, Симеон, Филип ... Има доста сайтове които може да ти помогнат в избора. Най-важно е да е живо и здраво и само да те радва. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #9 Отговорено 22 Март, 2011 Жива и здрава да ти е рожбата, много да те радва и много да я слушаш.СлавенаЯвор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #10 Отговорено 22 Март, 2011 МиленаВасил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 22 Март, 2011 Ламбда Сонда...Човека може да търси галено име за колата си бе. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #12 Отговорено 22 Март, 2011 Антонио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #13 Отговорено 22 Март, 2011 М: Мартин, Христо, Иво (or Ивилин)Ж: Кристина ,Надежда ,Виктория и можеби СтефаниИмена колкото искаш има. И да ти е честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #14 Отговорено 23 Март, 2011 Ламбда Сонда... Мерси за пожеланията колеги , но щъркела не е дошъл още а като дойде трябва да сме подготвени за "регистрацията".Знам че има доста други форуми на тази тема ,но паляка ще се движи сред хондаджии и затова се съветвам с хондаджии.Ще ми се името да е българско ,че Елизабет,Джон или Мюриел не ми се вписва в светогледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mahadeva 6 #15 Отговорено 23 Март, 2011 ЕвлампиФиларетаХубави български именца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #16 Отговорено 23 Март, 2011 Александър,Калин,Константин,БорисКалина,Радмила,Кристина,Таня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #17 Отговорено 23 Март, 2011 (Редактирано) Ейййй браво бе....ами,Иван,Георги,Йордан,Стефан,Тодор?Най българските никой не ги споменава Редактирано 23 Март, 2011 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lars 0 #18 Отговорено 23 Март, 2011 Ния, Божидара, Николай, КрумИмам едни съседи, които са женени и имената им са: Милионетка и Бонбонейчо, дъщеря им - Евелина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #19 Отговорено 23 Март, 2011 Аз се придържам към имената на Веси. Повече ми харесват по-кратките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #20 Отговорено 23 Март, 2011 (Редактирано) Александър ,Ивайло/естествено /Александрина Редактирано 23 Март, 2011 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #21 Отговорено 23 Март, 2011 Анастасия за мен си е най-красивото женско име За мъжко не мога да кажа, ако е момче бих го кръстил на баща си най-вероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #22 Отговорено 23 Март, 2011 Аз лично харесвам хански имена,ако имам син бих го кръстил тервел,кубрат,крум... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #23 Отговорено 24 Март, 2011 Ая, Рая, Елена, МарияБорис, Александър, Даниел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #24 Отговорено 24 Март, 2011 Голяма част от т.нар. традиционно български имена са с гръцки корени и значение.Синовете ми носят имена - Стефан и Григори, второто леко модифицирано, заради горната забележка... Транскрибцията на латиница също е важна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #25 Отговорено 24 Март, 2011 Йоана така съм си кръстил и дъщеричката която много ме радва с всеки изминал ден, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА САМО ИСКАМ и го пожелавам същото и на вашите деца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #26 Отговорено 25 Март, 2011 Феничка Христова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове