georgivanov1 23 #1 Публикувано 21 Март, 2011 Здравейте колеги,счупи ми се фара за мъгла по време на движение/явно от камъче/тук при мен е 170 евро.Колко вървят в БГ или някакви идеи от къде да го купя по евтинБлагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #2 Отговорено 21 Март, 2011 (Редактирано) За 8-ма ген. не знам, но ще кажа за 7-ма как е:В БГ изобщо не може да се намери, такова животно - "Невалиден каталожен номер" излиза в програмата на бултрако.От Щатите един оригинален фар излиза $102,55 без транспорта ( преди два дни ми пристигна защото и мен ме сполетя същата участ )Потърси за цена за твоя фар тук http://www.hondapartsnow.com/ Редактирано 21 Март, 2011 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 21 Март, 2011 този модел го няма в щатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #4 Отговорено 21 Март, 2011 То модела може да го няма, но почти 90% съм сигурен, че фар ще си намериш от накъде в САЩ и на много по-добра цена. Онези там имат от пиле мляко. Луди са на тема части! Дори разни коли от 69-та година можеш да ги купиш целите на чисто нови части. Което не се произвежда вече оригинално се прави реплика по чертежи и пак го има. Намери каталожния номер и се разтърси из нета, защото цената, която са ти обадили там където си ми се струва доста височка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 22 Март, 2011 (Редактирано) Пробвай тука.Civinfo/Gordons HondaПича се казва Анди и дава добри цени.Ако нямаш регистрация , пиши ми ще го питам аз Редактирано 22 Март, 2011 от mаrto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 22 Март, 2011 Пробвай тука.Civinfo/Gordons HondaПича се казва Анди и дава добри цени.Ако нямаш регистрация , пиши ми ще го питам азМерси Марто,зле съм с английския.Питай го колко вървят при него фаровете за мъгла.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #7 Отговорено 22 Март, 2011 Виж и тука:http://www.avtosklad.bg/halogeni-za-HONDA-CIVIC-HATCHBACK-2006--cat12.htmlЧух, че били корейски, не знам какво е качеството, но цените са добри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #8 Отговорено 23 Март, 2011 Мерси колеги за бързия отзив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 5 Април, 2011 Здравейте колеги,Купих халоген Magneti Marelli за 160лв,мисля че е много добра цена.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове