Jump to content
georgivanov1

Фар за мъгла за 8ца хеч

Recommended Posts

Здравейте колеги,счупи ми се фара за мъгла по време на движение/явно от камъче/тук при мен е 170 евро.Колко вървят в БГ или някакви идеи от къде да го купя по евтинБлагодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

За 8-ма ген. не знам, но ще кажа за 7-ма как е:В БГ изобщо не може да се намери, такова животно - "Невалиден каталожен номер" излиза в програмата на бултрако.От Щатите един оригинален фар излиза $102,55 без транспорта ( преди два дни ми пристигна защото и мен ме сполетя същата участ )Потърси за цена за твоя фар тук http://www.hondapartsnow.com/

Редактирано от pgh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То модела може да го няма, но почти 90% съм сигурен, че фар ще си намериш от накъде в САЩ и на много по-добра цена. Онези там имат от пиле мляко. Луди са на тема части! Дори разни коли от 69-та година можеш да ги купиш целите на чисто нови части. Което не се произвежда вече оригинално се прави реплика по чертежи и пак го има. Намери каталожния номер и се разтърси из нета, защото цената, която са ти обадили там където си ми се струва доста височка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пробвай тука.Civinfo/Gordons HondaПича се казва Анди и дава добри цени.Ако нямаш регистрация , пиши ми ще го питам аз

Редактирано от mаrto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай тука.Civinfo/Gordons HondaПича се казва Анди и дава добри цени.Ако нямаш регистрация , пиши ми ще го питам аз

Мерси Марто,зле съм с английския.Питай го колко вървят при него фаровете за мъгла.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж и тука:http://www.avtosklad.bg/halogeni-za-HONDA-CIVIC-HATCHBACK-2006--cat12.htmlЧух, че били корейски, не знам какво е качеството, но цените са добри!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за бързия отзив. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Купих халоген Magneti Marelli за 160лв,мисля че е много добра цена.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...