mirovas 0 #1 Публикувано 20 Март, 2011 Здравеите колеги. Имам голям проблем. От една седмица имам Honda CR-V. Беше леко блъсната и я правя. Днес реших да я запаля но не можах. Вчера я палих всичко беше ок. Днес и сложих акумулатора, клемите не бяха много стегнати, дадох контакт ок, лампите на арматурното табло светнаха опитах да запаля нищо, всичко изгасна. Изгуби всякакви токове. Акумулатора е ок. Нямам никакви токове нито в купето нито по арматурното табло никъде, просто умря . Да няма някаква защита или основен предпазител. Отварях кутията до акумулатора има два предпазителя 40А и 100А и двата са ок. Моля помогнете не знам какво да правя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #2 Отговорено 20 Март, 2011 Колеги помогнете. Дайте идеи. Не знам къде е проблема.:( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #3 Отговорено 20 Март, 2011 погледни си масата от двигателя към купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #4 Отговорено 20 Март, 2011 Беше добре. Но ще я погледна пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #5 Отговорено 20 Март, 2011 Не е масата към купето. Какво може да бъде друго????? Няма никакви токове. Не изкри от акумулатора(не показва наличие на какъвто и да е товар). Не свети нито една лампа или прибор. :D Нищо!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
слав74 0 #6 Отговорено 20 Март, 2011 Не е масата към купето. Какво може да бъде друго????? Няма никакви токове. Не изкри от акумулатора(не показва наличие на какъвто и да е товар). Не свети нито една лампа или прибор. :( Нищо!?а , ток в акомулатора има ли опъни едно кабелче между клемите и виж дали ще има искра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 20 Март, 2011 (Редактирано) погледни си масата от двигателя към купетоЧакаи да видя аз кои ми е свил аватара Я кажи от кои от двата форума го дръпна от Хонда или от Офроуд Редактирано 20 Март, 2011 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #8 Отговорено 21 Март, 2011 извинявай колега ще го сменя.видях го в гугъла и ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 21 Март, 2011 A спко бре, ползваи го щом ти харесва Дори ми стана драго че се е харесал Тои не е изцяло мое творение само надписа съм добавял Наи много да вземат да те разпитват за газови Сори на колегата че малко му оспамих темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #10 Отговорено 21 Март, 2011 Проблема вече е решен. Имаше късо между маса и нула при основното захранване, от там идваше и проблема и малко слаби връзки. Благодаря на колегите swakke и слав74 за подсказките. :D . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #11 Отговорено 22 Март, 2011 Късо между маса и нула викаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #12 Отговорено 22 Март, 2011 По-късо от това здраве му кажи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове